Male laži u seksi porukama svake devojke

Devojke često biraju male slatke laži kao odgovore na seksi pitanja. Svaki od tih odgovora ima svoje značenje, evo i koje.

.

1. Ej upravo se vraćam iz kluba, bilo je nezaboravno. Malo se više popilo hehe. A šta bi ti sada radio da sam došetala u tvoj krevet?

Prevod: Celo veče sam kod kuće, ležim u krevetu sa osvežavajućom maskom za lice i gledam neku glupavu seriju. Upravo sam nahranila mačku. Zabavi me molim te.

2. Ako ona na vaše pitanje: "Šta imaš na sebi?" odgovori sa: "Samo gaćice", verujte da to nije tako.
Prevod: Na sebi ima XXL pamučnu majicu iz osnovne škole, najšire moguće gaće i stari donji deo trenerke ili pidžame. Dosadno zar ne?

3. Ako je na prethodan odgovor zamoliš za sliku i dobiješ odgovor: "Ja to nikada ne radim", verujete li da je to tačno?
Prevod: Radim to stalno, čak imam čitavo skladište fotografija u seksi vešu, samo nemam ovu od večeras.

4. Kada vam pošalje sliku na kojoj je prelepa, a uz to doda "Ne obraćaj pažnju na moju kosu i šminku, užasni su" ne misli to svakako.
Prevod: Izabrala sam baš tu sliku jer je na njoj moja šminka bez greške, a kosa savršena. Ni Anđelina Džoli mi nije ravna. Misliš li da ne znam to?

5. Kada bi je pitao: "Šta bi radila kada bih sada počeo da ljubim tvoj vrat i polako se spuštao niže?, a ona odgovorila "Uh, poludela bih" ona ustvari ne misli baš tako.
Prevod: Gledala bih seriju preko tvoje glave i zamolila te da opereš zube, pa tek onda da nastaviš to što si poželeo da radiš.