Bizarno: Dečka svaki dan stavlja na detektor laži!

Britanka Debi Vud (42) iz Lečestera je toliko ubeđena da će je partner Stivi (30) prevariti, da ga svakodnevno paranoično podvrgava detektoru laži.

.

Ona non-stop proverava njegov telefon, mejlove i račune u banci ne bi li ga uhvatila u prevari, a nesrećnom Stiviju je zbranjeno da gleda žene ak i na televiziji i u časopisima!

Naučnici kažu da Debi pati od Otelo sindroma, psihijatrijskog poremećaja koji uzrokuje da pacijenti veruju da su njihovi partneri bili neverni, iako za to nemaju pravih dokaza.
"Laknulo mi je kada sam saznala šta nije u redu sa mnom, ali ispred mene je dug put. Čak i ako Stivi izlazi na 15 minuta do prodavnice da kupi litar mleka, stavljam ga na detektor laži čim se vrati",izjavila je Debi za britanske medije, i dodala:
"Brinem da nije flertovao sa prodavačicom i samo želim da znam istinu. Mislim da je on divna osoba, ali nije u tome problem - reč je o tome da mu ja ne verujem da ne gleda druge žene. Ne želim da misli da su one zgodne. Ako ste u vezi i ako ste zadovoljni svojim partnerom, trebalo bi da gleda samo tu osobu".

Debi se nakon deset godina provedenih u Americi vratila u Veliku Britaniju pre tri godine, jer joj se raspala trogodišnja veza. Srce joj je bilo slomljeno toliko da je obećala da više nikada neće biti u vezi. Doktori veruju da je upravo ta veza, odnosno trauma, krivac za njenu sadašnju bolest.
A šta kaže Stiv?
"Nekada sam nervozan kada idem na detektor laži i rezultati nisu uverljivi jer mi srca jako lupa, tada Debi sumnja u mene. Onda moram jednostavno da joj kažem da je nisam varao i da je molim da mi veruje. Spreman sam na ovakve stvari, jer znam da smo srodne duše. Ona je za mene posebna i malo ljubomore tu i tamo neće ništa promeniti" - kaže Stivi.