Kako voditi ljubav u punoj kući?

Nemaju svi parovi sreću da žive sami, jer većina mladih danas živi u zajednicama. Iako zajednice ponekad imaju nekoliko prednosti, jako često vam to može smetati, naročito kada je vaš seksualni život u pitanju. U nastavku članka pročitajte nekoliko saveta kako voditi ljubav kada je kuća puna.

.

1. Razmislite dobro kada ćete imati seks. Ako znate da postoji mogućnost da vas neko od članova porodice brzo pozove na ručak strpite se ili obavite seks na brzaka. Ovo nikako nije vreme za eksperimentisanje. 

2. Kada živite u zajednici nemate mnogo vremena za seks i za svu predstavu. Usredsredite se na ono što želite postići i obavite to samo kako biste postigli orgazam.

3. Ukoliko vodite ljubav uvek postoji mogućnost da će neko od vas dvoje ispustiti nekoliko uzdaha, pa pokušajte uključiti radio ili televizor u sobi kako biste zakumuflirali svoje radnje.

4. Idealno mesto za seks na brzaka je svakako kupatilo. Pokušajte da budete što diskretniji, a uvek se možete izvući da vam je partner nešto trebao pomoći u kupatilu. Trudite se da budete brzi.

5. Kako biste što pre doživeli orgazam u tome vam mogu pomoći maštarije o nečemu što ranije niste mogli da radite. Pokušajte razmišljati o tome i bićete sigurni da ćete doživeti vrhunac pre nego što vam neko pokuca na vrata.