Pravila ljubavnih sastanaka koje ne treba poštovati

Prvi ljubavni sastanak je uvek stresan. Podrazumeva se da vam se taj neko jako dopada i da želite da ostavite dobar utisak...

.

Postoji mnoštvo saveta kada je ponašanje na prvim ljubavnim sastancima u pitanju. Najčešća pravila su, zapravo ona koja ne treba da poštujete, a evo i zašto...

BUDITE ONO ŠTO JESTE

Nikako! Hajde da nazovemo prvi sastanak onim što on zapravo jeste: Intervju. Ako se dobro pokažete, dobićete poziciju dečka, odnosno devojke, a ako ne - nećete! Ne treba da se pretvarate da ste nešto što niste, ali ako ste po prirodi bučni, utišajte se, ako psujete kao kočijaš - nemojte! Ako ste alkos, ruke k' sebi!

NEMOJTE PRIČATI O SVOJOJ PROŠLOSTI

Nego? Na prvom sastanku ljudi obično pričaju o sebi, o čemu bi drugom. ne treba ulaziti u previše detalja o bivšem partneru, ali svi smo mi imali nekog, tako da, ako i dođe do te teme, ništa strašno.

OSTAVITE GA/JE DA ČEZNE

Prava romantična komedija. Samo što vam se usne ne spoje i vi je poljubite u čelo, ili ona pred sam poljubac naglo pogleda na sat i otrči kući. Vaš partner će misliti da ste ludi, a ne romantični. Nismo više deca, neka igranje ostane u osnovnoj školi.

POSLE SASTANKA MORA PROĆI 48 SATI PRE NEGO ŠTO OPET STUPITE U KONTAKT

Svašta! Osnovna kultura nalaže da odmah sutradan pošaljete barem kratak SMS u kome ćete reći da ste se lepo proveli i zahvaliti na izlasku. Ukoliko ne dobijete odgovor, nikom ništa. Samo ste kulturni i lepo vaspitani, a ne očajni.

POTRUDITE SE OKO IZGLEDA

Ali bez preterivanja. Kupanje, čista garderoba, šminka, parfem, naravno. Sigurno ste nekada videli devojku u crnoj večernjoj haljini sa tipom u trenerci i patikama. Oboje su pogrešili. Idete na sastanak, a ne na bal. Opušteno, ali ne raspušteno.