Rat polova: Šest stvari koje ON mrzi kod NJE!

Kako su svi ljudi različiti, tako se razlikuju i stvari koje im smetaju. Međutim, Alan i Barbara Pis posvetili su svoje živote proučavanju razlika među polovima i došli do šest stvari koje najčešće smetaju muškarcima kod žena i obrnuto.

.

On njoj zamera:

1. Što nije direktna i konkretna. Dakle, dok muškarci precizno kažu šta, kako i kad žele, žene ostavljaju prostora svojim jačim polovinama da sami tumače šta su htele da kažu. Što njima, vrlo često, ne ide od ruke.

2. "Multitasking". Žene često govore u glas kada razgovaraju. Po Alanu i Barbari, muškarci nisu u stanju da istovremeno govore i slušaju i nervira ih kada njihove partnerke to rade.

3. Zvocanje. Večita muka svih dečaka, mladića i muškaraca, odnosno sinova, momaka i muževa. Zvocanje je, kod većine žena neizlečiva bolest!

4. Preterivanje. Žena će reći "Htela sam da umrem kada sam na proslavi videla da ONA ima istu haljinu kao ja!" Muškarac verovatno neće ni primetiti da neko ima istu kravatu kao on, a i ako primeti iskoristiće tu situaciju da stekne novog prijatelja, koji već ima isti ukus za kravate kao i on.

5. Nedovoljno iniciranje seksualnog odnosa. Ovo je jednostavno stvar biologije.

6. Šoping. Ona ga obožava - on ga mrzi! Rešenje je prosto - ne idite zajedno u šoping.

Sutra čitajte šest stvari koje ona mrzi kod njega!