Šta sve žene zaborave da urade tokom seksa?

Dobar seks podrazumeva određeno znanje, bujnu maštu, ali i neke veštine. Ponekad čak i ako imaju sve navedene osobine, žene jedostavno ne uspevaju da budu dobre ljubavnice. Možda se u nekim od ovih razloga krije razlog zašto je to tako.

.

1. Verbalizujte svoj užitak!

Drugim rečima, ako vam je dobro, pokažite to i rečima, odnosno uzdisajuma. Muškarci to vole!

2. Grickanje, možda ipak ne!

Iako se možda mnogi neće složiti sa ovim, ali korišćenje zuba tokom seksa nije nimalo zabavno, a često može biti i bolno.Ipak ukoliko ne možete da odolite uradite to što nežnije.

3. Čistunica.....

Ukoliko želite da se u potpunosti oslobodite i uživate sa vašim dragim dajte mu do znanja da niste neka čistunica i da vam nije sve perverzno i odvratno.

4. Pohvalite ga

Muškarci vole kada ih žena u krevetu pohvali, pa ukoliko želite da pružite dodatni stimulans vašem dragom slobodno ga pohvalite on će to sigurno znati da ceni.

5. Nije sve u polnom organu!

Muškarci imaju I druge delove tela osim polnog organa, tako da drage dame nemojte svu pažnju da preusmeravate na taj deo tela jer oni vole I da im ljubite i leđa, torzo....

6. I muškarci imaju bradavice

Posvetite malo više pažnje njegovim bradavicama koje su isto tako osetljive i mogu biti veliki izvor užitaka.

7. Oslobodite se

Seks nije nužno vezan samo za spavaću sobu. Probudite maštu i uživajte u ovom prelepom činu na kuhinjskom stolu ili nekom drugom zanimljivom mestu.

Izvor: b92.net/superzena