Ljubav i seks

Sedam smrtnih grehova prilikom zabavljanja

Nemojte reći da niste bile upozorene! Ništa ne može da uništi započetu vezu brže od sedam dole navedenih grešaka.
26.11.2013. - 09:23h

1. Ne žurite sa seksom 

Ne postoji univerzalno pravilo kada je pravo vreme da postanete intimni sa novim partnerom. Ipak, ako imate seks pre nego što čovek uspe da vas upozna, onda rizikujete da vas stavi u kategoriju „flert" i da izgubi interes. Partner mora da ceni i druge vaše kvalitete, pored fizičkog izgleda, da bi poželeo da mu budete devojka. Zato se ne plašite da ga ostavite da čeka sve dok ne osetite pravi trenutak. 

2. Ne otkrivajte previše 
Ne bi bilo mudro da mu odmah ispričate sve svoje tajne i događeje od ranog detinjstva, pa do danas. Iako je prirodno, što želite da ubrzate proces zbližavanja, nađite pravu meru u informacijama koje ćete otkriti o sebi. Ne želite da ga uplašite, i oterate, pričama koje vas predstavljaju kao depresivca ili kraljicu drame. 

3. Neprekidno zvanje/slanje poruka/mejlova 
Iako je istina da živimo u doba razmene informacija, muškarci obično uživaju u ulozi progonitelja, a ne progonjenog, tako da stalno zvanje može da ima kontra efekat i da ih učini manje zainteresovanim, a ne više. Zato spustite taj telefon, polako se udaljite od kompjutera i neka se malo preznoji, za promenu. 

4. Špijuniranje 
Može biti veoma primamljivo da na kratko zavirite u njegov telefon, ali ne postoji brži način da izgubite njegovo poverenje od njuškanja po njegovom telefonu. 

5. Ne glumite orgazam 
Mislite da je odglumiti orgazam mala bela laž? Grešite! Ne činite uslugu ni sebi ni partneru, jer na duže staze samo ćete napraviti problem, dozvoljavajući mu da misli da ste i vi dostižete vrhunac. Uostalom, šta ako se venčate? Da li ćete zaista izvoditi „Meg Rajan scenu" i pod stare dane? 

6. Očekivanje da će se promeniti 
Ljudi se ne menjaju mnogo, naročito što su stariji. Zato ako postoji puno stvari koje vas kod njega nerviraju, onda bi bilo pametnije da pronađete drugog čoveka. 

7. Ne zanemarujte sebe 
Iako je važno da negujete ljubavni odnos, žrtvovanje sve svoje energije i vremena i zanemarivanje sopstvenih potreba je velika greška. Bez obzira da li ste u vezi ili ne, uvek morate da volite i brinete o sebi na prvom mestu. 


Izvor: b92.net/superzena