Ljubav i seks

Veštine u krevetu zavise od krvne grupe?

Seksualne veštine zavise od više stvari, od kojih će nam prvo na pamet pasti iskustvo. Ipak, zanimljivo je da se u celu priču mogu uključiti i - krvne grupe?!
17.01.2019. - 18:30h
foto: Thinkstock
foto: Thinkstock

Recimo, neki se u krevetu dodatno potrude, a najveći poraz im je ako druga strana nije zadovoljena.

To je upravo opis krvne grupe 0, koja važi za najboljeg seksualnog partnera. Mnogi od pripadnika ove krvne grupe radije bi sebi uskratili užitak, nego da partner/partnerka ostane nezadovoljena. Radi se ujedno o najčešćoj krvnoj grupi, a muškarci koji joj pripadaju imaju najmanje problema s potencijom.

Pripadnici krvne grupe 0, vole da eksperimentišu i vrlo su inovativni pod čaršafima. Ne trpe monotoniju pa sebi čak postavljaju i teško ostvarive ciljeve, koje najčešće ostvaruju. Najbolje je kada su oba partnera 0 krvna grupa, jer se A, B i AB ne snalaze tako dobro u krevetu.

Naučnici sa Univerziteta u Ordu utvrdili su da muški pripadnici krvne grupe A, B i AB, imaju otprilike četiri puta više šanse za probleme s potencijom i erektilnu disfunkciju. Rezultati studije pokazali su da je čak 42 odsto muških učesnika krvne grupa A imalo problema s potencijom, a bilo je samo 16 posto onih koji su to priznali unutar grupe 0. 

Još uvek nije jasno zašto krvna grupa igra ulogu u seksu, ni zašto utiče na potenciju.

Izvor: Metro-portal