Znate li koji seks je najbolji? Onaj za vreme novogodišnjih praznika!

Praznični seks je prava stvar, a to su potvrdila i različita istraživanja koja su dala jednake rezultate - seksa za vreme novogodišnjih i božćinih praznika ima više nego inače, a decembar je odavno poznat kao najpopularniji mesec za trudnoću...

.

U čemu je stvar? Za početak, parovi su znatno spremniji za avanture u spavaćoj sobi - čak četvrtina ispitanika rekla je da u decembru doživljava više orgazama nego inače, prenosi Metro portal.

Žene su se pokazale naročito efikasne u ovo doba godine, jer čak trećina njih doživljava pet puta više orgazama nego inače, što ih dodatno inspiriše za više seksa u ovo doba godine.

I da, ako niste znali - zima na površinu vadi onu perverzniju stranu parova, jer je svaki deseti ispitanik priznao da njegov seksualni život vrvi od korišćenja raznih seksualnih pomagala, ali i igranjem uloga.

Naravno, razlog svega ovoga je višak slobodnog vremena u odnosu na ostatak godine, jer se često čuva bar malo godišnjeg ili slobodnih dana za odmor od Nove godine do Božića, a i opterećenje na poslu obično je manje.

Zato... Znate šta vam je činiti!