Ljubav i seks

Ovih SEDAM stvari ubijaju želju za seksom

Seks ima tendenciju da okupira sva naša čula, ali bez obzira na svu usredsređenost na posao, često se desi da nas prekinu neke stvari koje nam jednostavno ne dozvoljavaju da nastavimo u istom ritmu. Evo o čemu se radi...
07.12.2018. - 18:30h
Foto: thinkstock
Foto: thinkstock

Dečji plač - ovo može biti frustrirajuće ako ste mladi roditelji. Preko dana radite i jedino vreme koje vam ostaje za seks jeste veče. Međutim, to je i vreme kada vaša beba spava, a iznenadan problem s pelenama prekida svaku vašu aktivnost.

Glupa pitanja - požurivanje bilo čega ne valja, a posebno orgazma. Ovo pitanje znači da raspoloženje i nije baš na vrhuncu.

Kućni ljubimac - bliži vam se vrhunac, a u sobu ulazi vaš najdraži pas Fido i počinje da vas liže po licu u želji da se mazi. Iako je vaš ljubimac, nema ničeg uzbudljivog u trojcu s psom.

Prerana ejakulacija - ozbiljan problem, ako se često ponavlja. Jedan od najvećih izvora muške, ali i ženske frustracije, prenosi Metro portal.

Telefon - bez obzira da li se radi o mami, tati, baki ili poslovnom partneru, zvuk telefona definitivno ubija svaku želju za daljim nastavkom akcije pod čaršafima...

Televizija - uključen televizor definitivno nije dobra stvar ako želite vruću akciju u krevetu. Nije bitno da li se radi o sportu, važnim vestima ili uzbudljivom filmu. Fokusirajte se na partnera, a ne na tv, ok?

Umor - postizanje orgazma zahteva neko vreme, ali ako vam partner kaže da je preumoran da završi do kraja ono što je i započeo, možda bi bilo i bolje da nije ništa ni započinjao. U svakom slučaju, bolje je odložiti seks nego ga upražnjavati umoran.