Ljubav i seks

Ako do sada niste znali, evo prilike: Ovo su male tajne kvalitetnog seksa

Kada je reč o polnim odnosima najbolje je suočiti se s činjenicama, a jedna od njih je i ta da vaši najintimniji doživljaji imaju svako pravo da budu podignuti na najviši mogući nivo.
02.12.2018. - 18:00h
Foto: thinkstock
Foto: thinkstock

Ipak, da bi to postigli, morate da znate pravila igre, pogotovo ona nepisana: Takođe, jednako je važno biti svestan realnosti. Zato, dobro obratite pažnju na sledeće činjenice:

- Prvo i osnovno - u seksu činite partneru ono što bi najradije činili sebi. Otvorenost je uvek ispravan izbor.

- Drugo, ništa manje bitno - ko želi dobar seks, mora postati i ostati radoznao. Bez radoznalosti stvari brzo postanu 'dosadne', a to je poslednje što želite u krevetu.

- Treće - ne osuđujte se, svaka treća žena i svaki drugi muškarac tokom seksa misle na nekog drugog. Zažmurite i uživajte, ali imena koja vam prolaze kroz glavu ipak zadržite za sebe, prenosi Metro portal.

Ako vam osnove nisu bile dovoljne obratite pažnju i na sledeće:

- Kažite partneru da je najbolji u svemu, naročito u krevetu, jer pohvala tog tipa čini čuda za njegovo samopouzdanje.

- Ne morate da delite kupatilo s partnerom osim kada se radi o seksualnim igricama, naravno. Ma koliko bliski bili, neke stvari su potpuno lične i takve mogu da ostanu.

- Za nju - Ako želite da uspostavite ozbiljnu vezu s muškarcem, na pretvarajte se. Ne izigravajte samostalnu ženu koja gradi karijeru ako tražite rame na koje se možete osloniti jer su ta dva pojma u muškim očima prilično nespojiva.

- Za njega - Verujte, nema razloga za brigu. Većina muškaraca je ljubomorna na vibratore. To u načelu nije ni po čemu čudno jer, realno gledajući, on uvek može. No, kako je već rečeno, ne brinite, nema nikakve sumnje da ste nezamjenjivi i to svaka žena zna.

- Za oboje - Ne zaboravite - o želji, požudi i seksu ne odlučuje tehnika nego intimna atmosfera koju svako može a napravi. 

- Za kraj - Večno pitanje - Pomirenje u krevetu? Naravno i svakako. Ali samo ako se skladno spoje ljutnja i ljubav jer tada je užitak siguran. A ako ipak ne bude tako bar znate kako stvari stoje, a i to je nešto.