OSAM tipova muškaraca od kojih žene beže?

Neke žene može privući određeni tip muškarca, dok će druge od istog tog pobeći glavom bez obzira, posebno u ranim fazama veze, kada se oba partnera još uvek upoznaju. Predstavljamo vam osam tipova muškaraca od kojih žene konstantno beže.

foto: Depositphotos/Aaron_Amat
foto: Depositphotos/Aaron_Amat
.

Ukoliko pak pronađete sebe u nekom od ovih tipova, ne brinite, neke stvari se lako mogu promeniti. Moramo da naglasimo da nikada zbog druge osobe ne treba da promenite svoju celokupnu ličnost, ali je poželjno napraviti kompromis i otarasiti se ružnih navika koje smetaju većem broju ljudi.

8. Mizoginist

Ovaj tip muškarca definitivno ne krije svoju ogorčenost prema ženskom polu. Kada je na sastanku, on jednostavno odiše negativnošću prema svojoj partnerki i čitavom ženskom polu, svojim nevaspitanjem i uvredljivim komentarima. Neprivlačan je 100 % i često se sastanak završi i pre nego što je počeo. Budimo realni, koja bi žena bila u vezi sa nekim ko je nipodaštava i vređa sve aspekte njenog života? Ukoliko prepoznajete deo sebe u ovoj osobini, morate pogledati malo dublje u sebe i saznati zašto se osećate tako prema ženama. Mizoginija u većini slučajeva više govori o muškarcu nego o ženama. Koji god da je razlog, morate savladati ovu negativnu osobinu i promeniti svoj stav, ukoliko želite da pronađete partnerku sa kojom ćete provesti život.

7. Čovek koji je pun sebe

Ovaj lik je pun osuda. Verovatno ne puši i ne pije alkohol i gazirana pića, i koristi svaku priliku da kaže i drugima da moraju tako da se ponašaju i ovde računa o sebi i koliko su sve te stvari nezdrave. Tokom prvog sastanka sa ženom, on će joj verovatno držati predavanje o svemu tome, a reći će joj i da ne treba da pije vino ili naruči desert, jer kome trebaju sve te kalorije. On je neprivlačan jer niko ne voli da bude osuđivan, posebno ako je na sastanku. Ta osobina veoma iritira ljude i deluje nevaspitano, ali ukoliko ste takva osoba, možda je bolje da sačekate da veza malo poodmakne i onda pokušate da menjate osobu i njihove navike.

6. Svađalica

Ovaj tip muškarca svaku konverzaciju pretvara u raspravu. Kada izvede ženu, ona se sa njim na sastanku oseća kao da je na raspravi ili debati, i uopšte ne provodi vreme prijatno kako bi to trebalo da bude. Dok on sprovodi svoje genijalne ideje u delo i drži monolog, žena će se osećati kao da mora da se brani, što nikako ne valja. Ovaj tip je veoma neprivlačan jer sastanak mora biti prijatno iskustvo, ali ako se žena brani čitavo vreme, ona nikako neće uživati niti će pristati da se ponovo vidi sa njim. Taj sastanak će biti stresna situacija, pa samo razmislite da li želite da se neko pored vas tako oseća. Ukoliko pronalazite sebe u ovom opisu, sve što treba da uradite je da se opustite. Muškarci upadaju u rasprave tokom svakog razgovora jer su i sami pomalo nervozni i ne znaju šta da kažu. Ukoliko vam je lakše, pre sastanka možete razmisliti koje bi bile dobre teme za razgovor i koja biste pitanja mogli da joj postavite – na taj način ćete izbeći neprijatnu tišinu ili vreme za monolog.

5. Škrtica

Ovaj tip muškarca pozove ženu na večeru i onda joj suptilno nagovesti da treba da podele trošak. Nikada ne troši novac na ženu niti joj kupuje cveće, a po pravilu uvek bira najjeftinije vino. Pored ovakvog muškarca žena se neće osetiti prijatno, jer će joj delovati kao da je ona ogromni teret za njegov budžet. Veoma je neprivlačan je prvih nekoliko sastanaka treba biti opušteno, odnosno reči štednja i budžet se ne smeju pominjati. Ako tokom prvog sastanka žena dobije ideju u glavi da će pored vas čitav život morati da štedi svaki dinar, nećete imati puno sreće. Naravno, ne treba ni da se rasipate ni tokom večere niti prilikom kupovine poklona. Ukoliko sebe pronalazite u ovome, morate malo da se opustite kada se udvarate jednoj dami. Jedan buket cveća i večera u restoranu nisu ogroman trošak, ali će se dama pored vas osetiti posebno.

4. Neotesan muškarac

Ovaj tip muškarca se neće ni potruditi da sakrije činjenicu da gleda druge žene dok je sa jednom damom na sastanku, on će flertovati sa konobaricama, a otići će tako daleko da će se hvaliti svojim prethodnim osvajačkih pohodima. Sve u svemu, on ne ume da poštuje žene. Ovaj vid ponašanja je veoma uvredljiv i loš za samopouzdanje jedne žene. Ukoliko se ovako budete ponašali na prvom sastanku, ne postoji šansa u teoriji da će doći do drugog. Ukoliko sebe pronalazite ovde, morate se barem potruditi da ostavite prijatan prvi utisak, ako ne možete u potpunosti izbaciti ovo ponašanje. Kada god da se ponašate ovako, odnosno u bilo kom trenutku veze, žena koja je sa vama nikako neće biti zadovoljna.

3. Arogantni čovek

On ima ogromni ego i sa svima razgovara sa visine. Veoma je nevaspitan – ne mora biti takav prema ženi sa kojom je na sastanku, ali će biti takav sa svima koje vidi ispod sebe. A to je podjednako ružno kao da je nevaspitan prema njoj. On je veoma neprivlačan jer žene često gledaju kako se muškarac ponaša prema drugima, kako bi procenile njegovu ličnost. Dakle, iako je prijatan prema njoj na sastanku, to neće značiti puno ako vređa druge ljude. Ukoliko sebe pronalazite u ovoj osobini, moraćete malo da kontrolišete svoj ego. Ukoliko zaista želite da impresionirate jednu ženu, pokažite svoje manire i lepo vaspitanje, prema svima koji su u vašem okruženju, jer će vas žena budno posmatrati.

2. Gospodin Predvidljivi

Žene ne vole ovaj tip muškarca jer tačno znaju kako će odreagovati na sve što mu kažu ili sve što urade. On prati neke formule ponašanja i odbija da izađe iz svoje sigurne zone. Na primer, on nikada neće iznenaditi ženu spontanim izlaskom ili malim detaljem. Nije privlačan jer je malo spontanosti dobro kao osobina. Žene vole muškarce koji donekle imaju slobodan duh, pa ih zato privlače takozvani loši momci. Ukoliko sebe pronalazite u ovoj osobini, nemojte postati loš dečko da biste je impresionirali, nego iskoristite malo svog slobodnog duha. Uradite neke stvari drugačije, pozovite je i izvedite na jednodnevni izlet ili piknik. Nakon što vas upozna, žena se neće toliko buniti ukoliko vi pokažete neku svoju rutinu, ali je ipak iznenadite s vremena na vreme.

1. Previše zahtevan muškarac

Ovaj muškarac je previše emotivan i odmah sa ženom deli sva svoja osećanja. On nema vere sam u sebe i stalno mu je potrebna potvrda da je dobar u vezi, na poslu ili sa svojim prijateljima. On je neprivlačan jer nema samopozudanja ili nezavisnosti, a to su dve izuzetno privlačne osobine koje žene traže u muškarcu. Zavisnost i nesigurnost su nešto sasvim suprotno. Žene traže muškarca na kog mogu da se oslone, a ako se pak jedan muškarac konstantno i u potpunosti oslanja na ženu i to posebno u početnim fazama veze, žena neće verovati da je on pravi za nju. Početak veze svakoga čini nervoznim, ali vaše nesigurnosti ponekad ne morate baš detaljno i snažno izraziti. Ukoliko sebe pronalazite u ovome, jedina stvar o kojoj treba da vodite računa je tajming. Nemojte odmah deliti sve svoje emocije i osećanja sa ženom, već ih prikazujte postepeno, kako biste na kraju došli do potpune otvorenosti.

Izvor: novosti