Iako bi malo ko rekao da je istina, ovih 13 stvari muškarce uzbude očas posla

Određene stvari očas posla uzbude muškarce. Na primer, goli ljudi, fotografije golih ljudi, dodirivanje gole osobe, da bude nag, da ga neko dodiruje dok je nag... Lista je beskonačna i uglavnom se odnosi na golotinju.

.

1. Ta pesma koja ga vraća u prošlost - kad je prvi put svršio na zadnjem sedištu tatinog automobila. Svako ima tu jednu pesmu (ili nekoliko) koja ga "baca u raspoloženje za seks". Možda je to pulsirajuća tehno-himna ili seks rock pesma ili možda pesma koja je svirala kad je imao najbolji seks u životu. 

2. Miris tvog parfema. Miris je najjači osećaj povezan s pamćenjem. Osim toga, parfem je dizajniran da bude privlačan. Ako pored njega prođe neko ko miriše kao njegova partnerka ili bivša ljubavnica, definitivno će se zapitati zašto je odjednom postalo tako vruće.

3. Kad krajičkom oka ugleda svoje golo telo u ogledalu i shvati da danas izgleda prilično lepo. Ljudi vole da budu goli. Iako to najverovatnije nećeš priznati, sigurno si se i ti pogledala u ogledalu na putu prema tušu i pomislila: "Da, OK. Nije loše".

4. Kad pojede nekoliko kriški pite... ili jagode ... ili ... Spisak namirnica koje važe za afrodizijake neverovatno je dugačak (i često osporen). 

5. Kada se pojaviš u crvenoj haljini. Da, postoji razlog zbog čega je za Dan zaljubljenih sve u crvenoj. Istraživanja pokazuju da je to boja koja je najviše povezana s uzbuđenjem. Zato sledeći puta kad pokušavaš nekoga da zavedeš, nabaci crvenu haljinu.

6. Golicanje dok ste još u krevetu nedeljom ujutru. Ovo je zapravo fetiš, ali se vrlo često događa i gotovo je uobičajeno. Taj fetiš još je poznat kao "knismolagnija - i deo je razloga zbog kojih se nađeš u škakljivim borbama s partnerom.

7. Kad mu grebeš leđa. Da i to je fetiš i dovoljno je drugačiji da dobije svoje sopstveno ime: akarofilija.

8. Spavanje u krevetu s novim, čistim, mirisnim čaršafima. Ako voliš da se uvučeš u sveže presvučen krevet, nisi sama. Prema jednom britanskom istraživanju, i muškarce i žene uzbuđuju čisti čaršafi. To bi moglo da objasni privlačnost seksa u hotelu.

9. Strah. Da, erekcija od straha je stvarna pojava. To dokazuje i nauka, ali strah ga zapravo ne uzbuđuje direktno poput drugih stvari sa ovog spiska. To je zaista "pogrešna raspodela uzbuđenja". U osnovi, strah i uzbuđenje imaju zajedničke elemente (kratkoća daha, porast krvnog pritiska). 

10. Kada ujutru obučeš njegovu majicu. Ima nešto stvarno seksi kod žene koja nosi jednu od njegovih majica ili košulja.

11. Ako znaš da sviraš gitaru. Pevači su seksi. I gotovo bilo koji instrument se računa, osim možda harmonika. Zapravo, čak i harmonika bi mogla da prođe. 

12. Ako možeš da ga nasmeješ. Smisao za humor je uvek seksi. Neki će reći da je najbolja predigra smeh, ali to nije istina. Najbolja predigra je oralni seks.

13. Kad si ekstremno zagrejana za svoje hobije. To je samo još jedan način da kažeš da si "tako strastvena da je teško poverovati u to". Ne moraš da budeš super u stereotipnim "muškim" stvarima, kao što su videoigre ili Ratovi zvezda. Jednostavno je seksi biti strastven oko bilo čega.

Izvor: miss7.24sata.hr