Ljubav i seks

Dobila je NAJRUŽNIJI verenički prsten IKADA! I, šta sada da radi? (FOTO)

Jedna devojka bila je presrećna kada ju je dugogodišnji dečko zaprosio ali se onda javio jedad za nju veliki problem - uopšte joj se ne dopada verenički prsten koji je odabrao. I.. Šta sada?
10.10.2018. - 13:00h
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

"Dogodilo se nešto predivno, dečko me je zaprosio nakon pet godina veze. Bilo je veoma romantično i nikad ne bih sama mogla da isplaniram ništa bolje. Trenutno sam na mesecu zbog toga. Ali postoji jedan problem... moj prsten". Ovako je na tviteru započela svoju ispovest devojka s potpisom "Chaeronaesa".

Iako je nakon nekog vremena ona svoj post i fotografiju izbrisala, ono što se jednom pojavi na internetu na njemu i ostane. Ceo tekst ali i fotografiju sačuvali su drugi korisnici ove društvene mreže. Ona u svojoj ispovesti navodi i sledeće:

"Kada smo moj verenik i ja prvi put razgovarali o veridbi, predložila sam mu da zajedno izaberemo prsten ili bi mogao da me ispita o onome što ja volim i pogleda nakit koji imam i kakvo prstenje volim. On je želeo da sve bude iznenađenje. Bila sam pomalo nervozna jer sam izbirljiva kada je nakit u pitanju ali sam imala poverenja jer sam verovala da me dovoljno poznaje i da će napraviti dobar izbor".

Međutim, njen dečko, a sada verenik ne da nije pogodio njene afinitete već je izabrao prsten koji bi se malo ko usudio da izabere.

Foto: Twitter/glamorous wonderlady ‏@chaeronaea
Foto: Twitter/glamorous wonderlady ‏@chaeronaea

"Kako se ispostavilo, nije više mogao da omaši i iskreno prsten je užasan. Ovo nije onaj slučaj - zavoleću prsten vremenom, već - Gospode bože koliko je ružan i ne želim ni da ga nosim", napisala je ona.

I šta sada ona da radi?

"Najgori deo je taj što ne znam kako to da mu kažem. Nas dvoje sve govorimo jedno drugom, nemamo tajni i veoma mi je teško ne samo to što mi se prsten ne dopada, već i to što mu to ne iznesem kao i svaki problem koji zajedno rešavamo".

I zaista kako se muškarcu kaže: E znaš, ovaj prsten mi se ne sviđa?

b

"Kako da mu kažem, a da ga ne povredim", pita se ova devojka, a ubrzo je dobila i mnoštvo saveta od svojih pratilaca na Tviteru.

Njena ispovest je veoma brzo postala viralna, a ona ju je zatim obrisala. Valjda njen dragi za ružan prsten nije saznao na najgori način: Iz medija?

Da li se vama dopada njegov izbor prstena? Za ovu damu, on je previše staromodan i izgleda kao prsten koji bi nosile možda bake.