Tri poze u seksu koje muškarci najviše vole, a idealne su i za vas i vaš vrhunac!

Ukusi su različiti, ali ako je suditi prema istraživanjima u vezi sa ovim pozama, većina mušaraca se slaže da su - najprivlačnije!

.

Jahačica

Ova poza je posebno uzbudljiva muškarcima jer vide partnerku tokom seksa što i njemu i njoj pruža užitak. Zato je jahaća poza idealna jer daje mogućnost muškarcima da, na primer, gledaju u ženske obline. Budući da muškarac u ovoj pozi ne treba biti aktivan, a može koristiti ruke, položaj je dodatno atraktivan.

Okrenuta jahačica

Kad se žena okrene leđima u jahaćem položaju, u prvom planu je njena zadnjica što je momcima vrlo uzbudljivo. Druga varijanta ove poze je da partnerka u istom položaju leđima legne na muškarca tako da oboje gledaju u plafon. Muškarac vas može zagrliti i dirati gde poželi. Neće moći da uđe duboko pa će možda i doći do zajedničkog orgazma, piše cosmopolitan.hr.

Doggy poza

Kada je reč o ovom pozi, pošto su muškarci otpozadi, oni određuju tempo i intenzitet pa mogu ući duboko. Muškarci uživaju u pogledu na žensku zadnjicu, leđa i vrat. Ipak, ne divljajte kao u što to rade u porno-filmovima, koji su uzgred često i nerealni. Muškarci moraju da prate osećaj i stanje partnerke i da je prate.