Da bi SPASIO vezu, SPAVAO JE sa čak 300 žena! Zašto je njegova devojka na to pristala i da li biste i vi?

Dejvid Gerero (30) iz Titenhema (severni deo Londona) priznao je da je spavao sa više od 300 žena, iako je kako on kaže, u dugoj i ozbiljnoj vezi.

.

Šest godina je bio u monogamiji sa svojom devojkom Lorom Noom (29), ali je odjednom osetio da mu je dosadno i da mu fali uzbuđenje, te joj je predložio da budu u otvorenoj vezi.

"Počeo sam da gledam druge devojke. Hteo sam čak da se upustim u tajnu vezu, ali na kraju to nisam učionio. Zato sam joj predložio slobodnu vezu i rekao joj da ćemo raskinuti, ako na to ne pristane", priznaje Dejvid.

Kada je to čula, počela je da plače pitajući ga "Zar ti ja nisam dovoljna?".

U prvi mah je bila šokirana, pa je morala da razmisli.

Dve nedelje kasnije nevoljno je pristala i razgovarali su kako to da izvedu. Lora je u početku htela da učestvuje, pa je tražio žene koje vole seks sa bračnim parovima.

"Bilo mi je čudno, a Lori je bilo veoma neprijatno. Seks je bio dobar i Lora se pridružila", opisuje Dejvid za The Sun njihovo prvo takvo iskustvo.

.

Posle toga su posećivali svingerske klubove, ali ni oni nisu ispunili Dejvidova očekivanja.

"Želeo sam uzbudljivu, strastvenu vezu, a ne samo da spavam s bilo kim na nekoj seks žurki", kaže on.

Rekao je to Lori i priznao da mu je potrebna sloboda.

"Na sreću, razumela je i dozvolila mi da radim šta hoću, sve dok poštujem jedno pravilo: ne smem da se zaljubim, ili previše vežem za drugu ženu", priznaje on.

Za četiri godine spavao je s više od 300 žena i obično se sastane sa tri žene nedeljno.

"U stanju sam da zaustavim emocije prema tim ženama, jer to doživljavam kao zabavu i zato što sam čvrsto vezan za Loru".

"Ne razgovaramo o mojim vezama... Ponekad imamo seks utroje, ponekad Lora spava s drugim muškarcima i ja volim da gledam. To je samo seks, ništa ne može da rasturi našu vezu", zaključuje Dejvid.