Ljubav i seks

Ovo su erogene zone vašeg muškarca! Za neke od njih prvi put čujete, a morate ih znati ako želite da mu priredite nezaboravan seks!

Seksolog Džes O’Reli ističe da se deo između nosa i gornje usne već dugo smatra najjačom muškom erogenom zonom. Kako biste stimulisali ovaj predeo, dajte mu meki poljubac baš ovde, na samom početku ljubljenja. Takođe, ima još erogenih zona, a za neke ćete se iznenaditi...
05.07.2018. - 20:00h
Foto: Thinkstock/Ilustracija
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Unutrašnji deo butina

On je vrlo blizu penisa, a čim oseti da su vam noge ili ruke tu u predelu unutrašnjojsti butina, odmah će se uzbuditi baš zato što zna da je u blizini penis, a ne dodirujete ga.

Donja usna

Usne su generalno jedan od najosetljivih delova tela, a sada definitivno postoji razlog zašto grickanje može uzbuditi muškarca.

Prednji deo vrata

Nikada ne biste pomislili da je Adamova jabučica isto erogena zona.To je zbog štitne žlezde, smeštene ispod jabučice, a koja je, prema drevnoj kineskoj medicini, usko povezana sa polnim organom, piše vecernji.hr.

Bradavice

Seksolozi predlažu da muškarci legnu na leđa, dok vi polako jezikom prelazite od njegove areole ka unutra, poput lizanja sladoleda. Napominju kako nikako ne bi trebalo da jezikom dodirnete bradavicu, a kada stignete do nje, lagano je ližite.

Vrh polnog organa

Budući da je reč o najosetljivijem delu penisa, teško je naučiti rukovati njime. Takođe je teško odrediti jačinu pritiska kako bi muškarac što bolje doživeo vrhunac.