Vaš muškarac ne može da vas zadovolji, jer seks PREKRATKO traje? Evo TRIKOVA kako da ga produžite, ali ih oboje morate primenjivati!

Prosečan seks traje oko šest minuta, što za žene često nije srećna informacija, pogotovo za one koje teško postižu vrhunac. Stoga, donosimo vam pet saveta kako da produžite svoj seksualni odnos, a da to ne izgleda dosadno, već uzbudljivo.

.

Ostanite koncetrisani

Ako ste oboje opsednuti samim završetkom, da li će se ili neće desiti, postoji mogućnost da se skroz dekoncentrišete tokom seksa. Istraživanja su pokazala da muškarci koji se trude da odlože ejakulaciju, često izgube fokus, pa zaborave da treba da ispune partnerkine želje, a samim tim i svoje.

Produžite predigru

Što pre započnete sa penetracijom, pre ćete završiti, zato pokušajte da usporite ceo proces. Često je teško odupreti se samom seksu, ali ima nečeg u tome što predigrom odlažete taj čin.

Ostanite aktivni

Što ste izdržljiviji, duže ćete izdržati. Nabijanje kondicije nije samo za aktivnost na otvorenom, već i u krevetu, objašnjava vecernji.hr.

Igračka "blewit"

Savetuje se da je probate, jer je ona dizajnirana specijalno za muškarce kako bi uspeli da produže svoj užitak i obezbede svojoj lepšoj polovini isti.

Merite vreme

Možda vam deluje teško izvodljivo, ali verujte da ćete se osećati bolje kada budete videli da je sama predigra trajala šest minuta, a tek onda usledio seks.