Ljubav i seks

Zaboravite na ponašanje device! Ovo su FANTAZIJE o kojima mašta svaki muškarac

Spavaća soba bi trebalo da bude mesto uživanja u nesputanim ljubavnim avanturama.
02.06.2018. - 18:00h

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

"PRLJAVI" GOVOR

Izgovaranje seksi fraza tokom intimnog odnosa neke muškarce dodatno uzbuđuje. Samo jedna rečenica može maksimalno da razbukta njihovu maštu i seksualnu želju. Mnogi misle kako se pod "prljavim" govorom misli na vulgarnosti, ali najefikasniji je zapravo onaj govor u kome žena svom partneru jasno opisuje što želi od njega u tom trenutku. Saznajte i koje seksualne fantazije žene žele da isprobaju, ali se srame da to i priznaju.

SCENA IZ FILMA ZA ODRASLE

Istraživanja su pokazala da muškarci mnogo više gledaju filmove za odrasle od žena, a često u njima traže i nadahnuće za sopstveni seksualni život. Retki od njih priznaće da bi ponekad rado "odglumili" neku od scena zato što im je neprijatno da priznaju da su se inspirisali filmovima za odrasle, piše zadovoljna.hr.

GLEDANJE ŽENE U SAMOSTALNOJ "AKCIJI"

U anketi poznate internet stranice za upoznavanje partnera, muškarci su priznali da obožavaju da gledaju svoje partnerke dok se one samozadovoljavaju. Muškarci su otkrili kako im se to najviše sviđa zbog toga što je žena u tom trenutku maksimalno sigurna u sebe, poznaje svoje telo i ne stidi se da sebi priušti zadovoljstvo.