Nakon ovog TRIKA, više nećete govoriti da je MISIONARSKA POZA dosadna! Iskusićete vrhunac kakav do sad niste!

Za misionarksu pozu se malo ko odlučuje, jer se, od ostalih položaja u postelji, smatra najviše monotonom. Međutim, kako tvrde seksolozi, mnogo je razloga što je misionarska poza jedna od najboljih...

.

Trljanje tela

Misionarski položaj omogućava maksimalni kontakt kože između partnera, što je izuzetno erotično. To je ujedno položaj kod kojeg nije sve napred-nazad, već su trljanje tela i ljubljenje, koje se u ovom položaju prirodno nameće, faktori koji dodatno uzbuđuju.

Moguć je i kontakt očima, a pogled oči u oči jedan je od najzavodljivijih ljubavnih začina. Osim toga, vrlo je lako u tom položaju šaputati na uho slatke ili izazovne reči. Mnogi seksolozi smatraju da je misionarski položaj jedan od najboljih za stimulaciju klitorisa jer je pubična zona partnera u savršenom položaju da direktno trljanjem podražuje klitoris, čime se značajno povećavaju šanse da žena postigne orgazam.

Famozna G-tačka

Ako ispod zadnjice stavite jastučić, istodobno će doći i do stimulacije G-tačke, a to je, u kombinaciji sa stimulacijom klitorisa. To je potvrdilo i istraživanje koje su sprovele Klinika Majo i Medicinski fakultet u Indiji, čiji su rezultati objavljeni u stručnom časopisu "Journal of Clinical Anatomy".

Pokazalo se da za postizanje ženskog orgazma položaji poput onog gde žena kleči, a partner je iza, nisu idealni jer stimulacija erogenih zona nije značajna.

Pomeranje kukova

Misionarski položaj, koliko god bio ugodan za ženu, ne znači da treba samo ležati i prepustiti partneru sav "posao". Oslonite stopala o krevet ili pod, podignite zadnjicu i kružite karlicom: užitak će biti višestruko veći za oboje.

I nameštaj može da pomogne

Možete se jednostavno preseliti sa kreveta na kauč, na pod ili na kuhinjski sto. Sama promena lokacije učiniće misionarski položaj uzbudljivijim. Pokušajte da se, dok ležite na leđima, stopalima oslonite o zid ili pak ispružite ruke iznad glave i držite se za rub kreveta i zatim pomičite kukove. Kretanje će vam biti lakše, a stimulacija intenzivnija, piše zivim.hr.