Ljubav i seks

Priznaće vam sve, ali nikada da žele da probaju OVE TRI RADNJE U SEKSU!

Muškarci ne vole mnogo da razgovaraju, pogotovo kada su u pitanju emocije. Ali kada je reč o seksu, umeju da budu rečiti i daju smernice svojim partnerkama šta žele da probaju u vreloj postelji. Međutim, neke tajne o seksu nikada neće otkriti, a priželjkuju da ih dožive.
16.05.2018. - 20:00h

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

"PRLJAVI" GOVOR

Izgovaranje seksi fraza tokom intimnog odnosa neke muškarce dodatno uzbuđuje. Samo jedna rečenica može maksimalno razbuktati njihovu maštu i seksualnu želju. 

Mnogi misle kako se pod "prljavim" govorom misli na vulgarnosti, ali najefikasniji je zapravo onaj govor u kojem žena svom partneru jasno opisuje što želi od njega u tom trenutku.

SCENA IZ FILMA ZA ODRASLE

Istraživanja su pokazala da muškarci mnogo više gledaju filmove za odrasle od žena, a često u njima traže i nadahnuće za vlastiti seksualni život. Retki od njih priznaće da bi ponekad rado "odglumili" neku od scena zato što im je neugodno priznati da su se inspirirali filmovima za odrasle, piše zadovoljna.hr.

GLEDANJE ŽENE U SAMOSTALNOJ "AKCIJI"

U anketi poznate internetske stranice za upoznavanje partnera muškarci su priznali kako obožavaju da gledaju svoje partnerice dok se one samozadovoljavaju.

Muškarci su otkrili kako im se to najviše sviđa zbog spoznaje da je žena u tom trenutku maksimalno sigurna u sebe, poznaje svoje telo i ne stidi se vlastitog zadovoljstva.