Priznaće vam sve, ali nikada da žele da probaju OVE TRI stvari u SEKSU!

Muškarci ne vole mnogo da razgovaraju, pogotovo kada su u pitanju emocije. Ali kada je reč o seksu, umeju da budu rečiti i daju smernice svojim partnerkama šta žele da probaju u vreloj postelji. Međutim, neke tajne o seksu nikada neće otkriti, a priželjkuju da ih dožive.

foto: Depositphotos/aarrttuurr
foto: Depositphotos/aarrttuurr
.

"PRLJAVI GOVOR"

Izgovaranje seksi fraza tokom intimnog odnosa neke muškarce dodatno uzbuđuje. Samo jedna rečenica može maksimalno da razbukta njihovu maštu i seksualnu želju.

Mnogi misle kako se pod "prljavim" govorom misli na vulgarnosti, ali najefikasniji je zapravo onaj govor u kojem žena svom partneru jasno opisuje što želi od njega u tom trenutku.

SCENA IZ FILMA ZA ODRASLE

Nije bilo potrebno istraživanje da nam pokaže da muškarci mnogo više gledaju filmove za odrasle od žena, a često u njima traže i nadahnuće za sopstveni seksualni život. Retki od njih priznaće da bi ponekad rado "odglumili" neku od scena zato što im je neprijatno da priznaju da su inspiraciju dobili upravo u porno filmovima, piše zadovoljna.hr.

GLEDANJE ŽENE U SAMOSTALNOJ "AKCIJI"

U anketi poznate internet stranice za upoznavanje partnera, muškarci su priznali da obožavaju da gledaju svoje partnerke dok se samozadovoljavaju.

Muškarci su otkrili da im se to najviše sviđa zbog spoznaje da je žena u tom trenutku maksimalno sigurna u sebe, poznaje svoje telo i ne stidi se sopstvenog zadovoljstva.