NOVO SAZNANJE: Ne postoji ni G-tačka ni nevinost, a ovo je najbolja poza za najjači vrhunac

Postoji li G-tačka? Mnogi seksolozi i dalje traže odgovor, iako drugi tvrde da postoji i jasno su objasnili gde je smeštena u predelu ženskih genitalija. Međutim, stručnjaci Nina Brokman i Elen Stoken Dahl odlučile su da razbiju najčešće mitove o seksu, a jedan od njih je postojanje G-tačke kao i devojačka nevinost.

.

Veruje se kako neke žene postižu orgazam samo tokom stimulacije ove tačke, i da se taj osećaj ne može postići ni na koji drugi način. Sada je zasnovana nova hipoteza koja objašnjava da G-tačka nije ništa drugo nego unutrašnji deo klitorisa. On je mnogo više od sitne kuglice na površini ženskog polnog organa. On je samo vrh sante, maleni deo velikog i osetljivog organa. 

Mit o nevinosti

Da su žene rođene sa himenom, veruje se od srednjeg veka, a kada ova tanka opa pukne tokom prvog seksualnog odnosa, to je pokazatelj gubitka nevinosti. Istina je da se žene rađaju sa himenom, ali on nije isti kod svake žene. On može pući i tokom detinjstva, prilikom fizičkog napora, zato neke žene ne krvare prilikom prvog seksualnog iskustva, piše net.hr.

Misionarska poza može biti zabavna

Mnogi je smatraju dosadnom i nemaštovitom, ali držeći se tehnike koitalnog poravnanja (CAT) ova poza donosi najjače seksualne vrhunce. Kako ona opisuje, muškarac treba da se oslanja na podlaktice, ne na dlanove, i da se tako što više pripije uz telo svoje partnerke. Smatra se da se u ovom položaju postiže najbolja stimulacija nervnih završetaka, piše Daily Mail.