Ljubav i seks

ŠOK OTKRIĆE: Da li ste znali da ženski orgazam zavisi i od oblika ovog dela ženskih genitalija?

Iako do sada nije bilo previše govora o ovoj temi, naučnici sa medicinskog fakulteta u Indijanapolisu su dokazali da oblik vagine utiče na broj i učestalost vaginalnog orgazma.
19.04.2018. - 18:30h

Istraživanje objavljeno u "Medical Express Report" potvrdilo je da oblik ženske vagine može biti povezan sa postizanjem vrhunca kod žena.

Naučnici sa odeljenja anatomije na Medicinskom fakultetu u Indijanapolisu otkrili su da kod žena kojima su klitoris i mokraćni otvor veoma blizu jedno drugome, postoji veća verovatnoća da će doživeti orgazam za vreme vaginalnog seksa.

Suprotno od toga, žene kod kojih je klitoris više udaljen navodno teže postižu orgazme, ali je i njihov broj manji.

Jedan naučnik sa Instituta Kinsi (Institut za istraživanja o seksu, polu i reprodukciji) tvrdi da je prema njegovom istraživanju idealan razmak 2,5 centimetara. U tom slučaju žene postižu višestruke orgazme.

Žene čiji razmak između klitorisa i mokraćnog otvora veći od 2,5 cm teže doživljavaju vaginalni orgazam jer penis ne može snažno i optimalno da stimuliše taj deo. Naučnici ističu da bi bilo najbolje da praktikujete položaj "kaubojke", jer se tada klitoris najbolje stimuliše, piše nadlanu.com.