Žene, iznenadićete se kada čujete šta je sve muškarcima neprijatno tokom seksa, a vama nije ni na kraj pameti!

Dok žene muče fizički izgled tokom seksa, muškarci brinu o tome da li je veličina njihovog penisa zadovoljavajuća po svoju partnerku, kao i postizanje i održavanje erekcije.

Iznenadićete se!, foto: Depositphotos/VitalikRadko
Iznenadićete se!, foto: Depositphotos/VitalikRadko
.

Međutim, pored erekcije i veličine penisa, muškarce muče i drugi strahovi, a ženama su malo poznati, jer one na to nekada ne obraćaju pažnju.

Iznenadni grčevi

Seks ja fizička aktivnost koja zahteva dobru formu. Ako ne vežbate redovito, ili ne održavate kondiciju na neki drugi način moguće je da ćete usred zahtevnije seksualne poze osetiti bol u mišićima ili iznenadno grčenje tijela. Fizička nelagoda će vas naterati da prekinete senzualno uživanje, ali i smanjiti zainteresiranost za nastavak akcije.

Znojenje tela

Seks podstiče lučenje znoja tela, i to je normalna biološka reakcija. Ali usprkos tome, muškarci i žene strahuju da će miris i količina izlučevina odbiti partnera od daljneg seksualnog uživanja. Imajte na umu da bi redovite higijenske navike trebalo ukloniti sve realne razloge za brigu u vezi sa vašim prirodnim mirisom.

Izgled zadnjice iz određenog ugla

Kad je zadnjica u pitanju, žene brinu o njenom izgledu kada su nage, ali to opterećuje i muškarce. Oni mogu da se osećaju neprijatno u onim pozama u kojima je partnerka blizu njegove zadnjice.

Kakvo vam je lice uoči doživljavanja vrhunca?

Svi se brinu kako izgledaju u trenutku postizanja vrhunca i kakve zvukove ispuštaju. Zaboravite na pornografske koreografije i prizore koje ste videli u art filmovima evropske kinematografije. Prepustite se uživanju, savetuje zadovoljna.hr.