ORGAZAM NE POSTIŽETE zbog ovih DETALJA, a bitniji su i od samog postizanja vrhunca!

Mnogi na seks gledaju samo kao na penetraciju i ostvarenje orgazma, što im najčešće ne polazi za rukom, upravo zato što su fokusirani samo na završnicu.

.

Postoje i drugi segmenti seksa koji su podjednako biti kao i sam orgazam. Kako piše "The Times of India", ključ je u hemiji između dvoje ljudi.

Emocionalna povezanost

Seks vodi do intimnosti sa drugom osobom. Ne gledajte na seks isključivo kao fizičku aktivnost već i na emocionalnu povezanost sa partnerom kako biste svoju vezu podigli na viši nivo.

Istražite same sebe

Seks vam može pomoći da istražite same sebe u smerovima o kojima niste ni razmišljale. Možda niste preko dana sklone eksperimentiranju, ali zašto ne biste bile energične i strastvene u krevetu. Ako ste preko dana dominantna osoba, obično u krevetu želite da budete podređene. Istražite koje su vaše seksualne preference i fantazije koje vas uzbuđuju. U svakom slučaju seks će vas odvesti na put gde ćete sebe upoznati u drugačijem svetlu.

Eksperimentišite

Parovi, pogotovo bračni, vrlo lako mogu upasti u rutinu. Zato je potrebno malo eksperimentirati kako biste začinili svoj seksualni život. Bez obzira da li je u pitanju igra uloga ili isprobavanje novog seksi veša, izađite iz svoje zone udobnosti i pronađite nešto što će poboljšati vaše zadovoljstvo i užitak.