TRI razloga zbog kojih su žene muškarcima ujutru najprivlačnije

Tek ste otvorile oči, još do kupatila niste stigle, a on vas grli i ljubi kao nikada pre. Raščupana kosa, krmelji, neoprani zubi... ne zvuči baš romantično. Ipak, postoje razlozi zbog kojih su muškarcima žene baš takve najprivlačnije...

.

1. Muškarac je prirodno programiran da se budi u seks raspoloženju

Pravilo je da su muškarci uzbuđeniji od žena ujutru. Jutro, podne ili ponoć, muškarci su programirani da budu raspoloženi za seks, ali ujutru im se najviše sviđa ranjivost žena, pa to možete iskoristiti kao svoju prednost. Izgledajte mazno i ranjivo i ima da vam jede iz ruke, piše cosmopolitan.rs.

2. Oseća se privilegovano što ima priliku da vas vidi u izdanju koje ne vidi niko drugi

Žene imaju potrebu da svetu pokazuju svoje sređeno i našminkano lice. Ali kada muškarac dobije dozvolu za ulazak u tajni svet bez češlja i šminke, to je privilegovani intimni čin. Moguće je da ga to podsvesno podseti na prvu ženu koju je voleo: njegovu majku. Jer mame male dece obično nemaju vremena da se sminkaju i sređuju, i to je još jedan dokaz da vam nije potrebno dodatno sređivanje da bi privukli njegovu ljubav. U stvari bez šminke pridobićete ga prirodnošću i iskrenošću i bićete mu još lepši.

3. Vi izgledate seksi, on se oseća seksi

Saberite dva i dva! Jutarnja uzbuđenost je tipična za muškarce. A kako da vi podstaknete svoju i bacite se na malo jutarnje vežbe u krevetu? Možete jutarnje uzbuđenje pokušati da stavite na maksimum čitajući erotsko štivo pre spavanja. To će podstaknuti seksi snove i probudićete se uzbuđeni. Ili ga jednostavno iznenadite i skinite gaćice.

Izvor: Cosmopolitan.rs