Ove 4 stvari muškarci prvo primete na vama tokom seksa!

I to uopšte nije slomljen nokat, loše odrađena depilacija, salo na stomaku i sve ono čime su žene opterećene.

.

Vaša inicijativa

Ako oni rade sav posao, a vi samo ležite i čekate da vidite što će sledeće dogoditi, oni će pomisliti da niste zainteresovane. Pokažite malo entuzijazma. Pomozite im da taj trenutak bude sjajan.

Kretanje vašeg tela

Opustite se, nemojte biti u grču! Oni se pitaju postoji li problem. Ali ako se pokrenete i napravite neke senzualne pokrete, to će ih oduševiti i staviti im do znanja da imate samopouzdanja! Oni žele da se vaše telo usklađuje s njihovim. Žele vaše grudi na svojima, žele osetiti da je vaše telo tu u potpunosti. Što je više telo uključeno u čin, oni više osećaju da ste uzbuđene oko toga što se događa.

Vaše oči

Gledate li se direktno u oči? Odmeravate li njegovo telo? I jedna i druga opcija su dobre ako je odgovor pozitivan. Ako nije, kod njih stvarate nesigurnost. Nemojte spuštati pogled od njegovog, ne gledajte u vlastito telo (već budite svesne da ste lepe) i ne gledajte u stranu, jer oni onda misle da se dosađujete. 

Vaš dah

Kako zvučite? Da li vam je glas dublji nego inače? Način na koji zvuči vaš glas i uzdah njima je pokazatelj toga koliko ste uzbuđene. Pokažite neverbalnom komunikacijom da radi pravu stvar. Šapnite mu nešto seksi, recite mu šta želite da se sledeće dogodi i šta želite da napravi. Njihovo uzbuđenje mnogo zavisi od vašeg. Zato, nemojte da se bojite to da pokažete, savetuje cosmopolitan.hr.