Udovica koja je spavala sa 80 oženjenih muškaraca sada ima SUROVU poruku za sve prevarene žene...

Upoznajte Luizu van der Veld, četrdesetogodišnjakinju kao svaki dan živi kao da je poslednji, a najviše uživa u višestrukim aferama sa velikim brojem ljubavnika!

.

"Konzervativan brak najčešće propada jer je zasnovan na kalupu koji se nije menjao u poslednjih 150 godina. Ako muževi u bračnoj zajednici varaju svoje supruge, one su krive što je to tako! Jednostavno izgube želju za seksom, potpuno se posvete deci i domaćinstvu, te tako prestanu da misle o sebi, svojim seksualnim potrebama i svom suprugu", započinje priču Luiza inače majka dvoje dece, udovica koja je posle smrti svog supruga spavala sa čak 80 oženjenih muškaraca.

.

Ona se zbog toga ne kaje i sama priznaje da žene njenih ljubavnika znaju za prevare, ali zažmure na to jer nisu zainteresovane za seks.

Luiza, kao seksualni terapeut, savetuje svim svojim pacijentima da "svoju seksualnost iskorišćava do maksimuma" i moli sve žene da je ne osuđuju zbog njene odluke.

“Ljudi bi trebali manje da osuđuju i da se posvete seksu. Život je prekratak da biste imali seks samo sa jednom osobom”, zaključila je Luiza.

.

“Želim muškarce koji vole seks kao i ja. Oko 60 odsto parova će doživeti preljubu. Da su otvoreniji prema seksu, to bi se manje događalo”, kaže Luiza, koja danas vodi i seminare i terapije za parove u kojima podstiče ljude da pričaju o svojim seksualnim maštarijama.

Izvor: metro.co.uk