Ove TAKTIKE ZAVOĐENJA su čist PROMAŠAJ, a neke svakodnevno koristite!

Nešto što se vama čini kako odličan način, muškarcima je čist promašaj. Ako do sada niste dobile odgovor zašto vam se nije javio posle prvog dejta ili seksa, možda su opravdanja navedena u nastavku:

.

Previše se trudite

Sklone ste dvosmislenim izjavama ili pokretima poput onog pitanja "da li voliš hot-dog?" ili kada zavodnički ispijate piće dok mu u isto vreme namigujete. Takvi postupci nekim muškarcima nisu seksi i nemojte to raditi ako uvidite da im to ne prija.  

Niste spontane

Muškarci vole da vide da nedeljama pravite plan kako da ga u krevetu ostavite zatečenog, ali sve pada u vodu ako se vi striktno pridržavate svog plana i ne dopuštate odstupanja. Opustite se i osluškujte šta vaš partner želi da učinite u tom trenutku, iako to nije na spisku vaših aktivnosti. 

Eksperimentisanje u seksu 

Obuzeće ga panika ako mu odjednom ponudite kondom sa nekim ukusom ili neku seksi igračkicu. Pa uz to izvadite lisice sa krznom i vaš omiljeni dodatak.

Moguće da vaša zbirka sadrži neke zgodne aparate koje on nikada nije imao prilike da vidi i misli će mu skrenuti u drugom smeru. Počeće da se pita da li je vam on uopšte potreban uz svu tu “mehanizaciju”, piše cdm.me.

Ponašanje u javnosti

Ako ste vrcavi u društvu ljudi koje ne poznajete, to je nekim muškarcima isto kao da ga pred drugima zovete slatkim nadimcima, samo vama poznatim. Ili pred nepoznatim ljudima otkrijete neku njegovu tajnu, za koju je bio siguran da je ostala među vama. Zato pazite kako se ponašate i šta pričate u javnosti.