OVO NIKADA NE BISTE OČEKIVALE: Muškarci zapravo žele ove 4 stvari od vas U KREVETU!

Ako želite da vas pamti dok je živ, za to vam nije potrebna romantična atmosfera, a niti neko seksi donje rublje… Sve što oni žele u krevetu su sledeće četiri stvari:

.

Entuzijazam

Muškarci žele nekoga ko je podjednako zainteresovan za seks kao i oni. Ništa nije tako zavodljivo kao entuzijazam u seksu - on može nadmašiti i savršen izgled. Njima je potrebna žena koja je spremna da proba nove stvari. Zato budite otvorene za nove ideje. Trikovi ne moraju biti svakodnevni, ali neke novine s vremena na vreme mogu osvežiti vaš seksualni život. Što ste aktivnije u krevetu, to bolje. Pokažite mu da uživate, piše cosmopolitan.hr.

Samopouzdanje

Muškarci žele nekoga ko se neće stideti svog tela niti da ga pokaže u osvetljenoj prostoriji. Muškarci su vizuelna bića i oni žele da vide kako izgleda njihova partnerka! To je najbolji deo rasplamsavanja strasti. Samopouzdanje je seksepilnije od svega!

Budite spontanije

Za seks nije potrebno nameštanje idealne atmosfere. Budite spontane i spremne da isprobate seks na novim mestima bez previše planiranja.

Hvalite ga

Obično mislimo da su komplimenti namenjeni samo ženama i da su one te kojima treba ohrabrenje za izgled, ali i muškarci imaju svojih nesigurnosti. Recite mu šta volite na njemu i koji njegovi potezi vas najviše uzbuđuju. Svaki muškarac želi da zna da privlači svoju lepšu polovinu.