Nikad ne biste pogodili: Ove DVE magične reči će naterati svakog muškarca da zauvek bude zaljubljen u vas!

Naravno, podjednako je važno izgovoriti ih u pravo vreme!

.

Svaka devojka je barem jednom naletela na frajera koji jednostavno nije spreman na vezu – i svaka je pomislila kako će baš ona biti ta koja će mu promeniti mišljenje.

Stručnjak za veze Džejms Alen Hanrahan kaže da postoje dve čarobne reči koje će i najubraženijeg frajera naterati da se veže, ali važno je upotrebiti ih u pravo vreme.

Konkretno, Hanrahan savetuje da ove reči koristimo u situaciji kad je jasno da muškarac želi seks. “Kad ste same s njim i ljubite se, a on izgleda kao da će pocepati svu odeću s vas, to je pravo vreme da ih kažete. Ako ih kažete mnogo pre, neće imati jednaki efekat, manje su šanse da će se vezati za vas.”

Čarobne reči koje muškarca mogu naterati da se veže su: “Ne još”.

Naravno, govorimo o seksu.

Većina istraživanja pokazuju da muškarci koji ne dobiju seks odmah i moraju da se trude, češće razviju prava osećanja prema ženi od onih koji bez puno truda dobiju šta su hteli.

“Kad muškarcu kažete ‘ne još’, jasno mu dajete do znanja nekoliko stvari – prvo, da ga želite i da ste zainteresovane. Drugo, da imate granice koje treba poštovati. Treće, da se oko vas vredi potruditi. To su vrednosti zbog kojih se muškarci zaljubljuju u žene”, kaže Hanrahan.

Izvor: index.hr