Ljubav i seks

KONAČNO OTKRIVENO! Žene, ovo su razlozi zbog kojih NE možete da DOŽIVITE orgazam...

Ženski orgazam je oduvek bio misterija. Malo je žena koje lako mogu doći do seksualnog vrhunca, a muku muče one žene koje to retko kad iskuse (ima i onih koje nisu nikada), kao i muškarci jer problem sa orgazom gledaju i kao svoj promašaj. Sada se opustite i prihvatite svoju situaciju, a mi vam dajemo objašnjenja zašto dolazite u takve situacije:
14.02.2018. - 19:30h

Ne razgovarate otvoreno s partnerom o tome kako da vas zadovolji

Komunikacija nije samo ključ veze, već i seksualnih odnosa. Nemojte onda samo čekati da on smisli kako vas dovesti do vrhunca. Budimo iskreni, teško da će on smisliti nešto ako mu se ne otvorite. Ako je potrebno, uzmite njegovu ruku i pokažite mu što vas najviše uzbuđuje.

Ni same ne znate što zapravo želite

Ako ne znate koje vas poze i predigre mogu uzbuditi, onda tapkate u mraku. Masturbacija bi trebala rešiti taj problem jer vam može otkriti koje su vaše 'slabe' tačke. Ako je potrebno, guglajte neke poze, tehnike, pročitajte neku erotičnu knjigu, pogledajte neki pornić... Kasnije pokažite partneru ono što ste 'naučile'.

Previše razmišljate o tome

To vas čini nervoznima, napetima i šalje pogrešne signale vašem telu. Dok je vaše telo napeto, ne možete se opustiti, a to je jedan od ključnih faktora za postizanje orgazma. Sledeći put kada krenete u akciju, nemojte ništa očekivati, fokusirajte se samo na to da zadovoljite svog partnera. U proseku je ženi potrebno 20 minuta predigre + jednako toliko intenzivnog seksualnog odnosa da bi pripremila svoj klitoris za orgazam. Vidite, niste čudne, samo ste pod pritiskom. Opustite se!

Pratite nas i na Viberu!

Ne osećate se privlačnima

Nabacile ste koju kilu, imate onaj mali 'šlauf' oko struka, no to ne znači da odmah treba misliti kako više niste privlačne. Gde vam je nestalo samopouzdanje? U bilo kojem slučaju, odglumiti orgazam nije rešenje. Seks je 75 odsto mentalna radnja, a samo 25 fizička. Zato, ako vam se ne sviđa kako izgledate, promenite to. Smršajte.

On vam se uopšte ne sviđa

Zašto ste uopšte spavale sa njim? Ako se niste povezale s njim, ili vas dečko jednostavno ni malo ne privlači ni fizički ni mentalno, onda smo sigurni kako vam je loš seks zagarantiran. Jer, gde nema hemije, nema ni vatre, piše cosmopolitan.hr.

Često pijete antidepresive

Ove male tabletice vas i te kako mogu izlečiti od depresije i anksioznosti, ali vas, takođe, mogu udaljiti od orgazma. Savetujemo vas da izbegavate često korištenje ovih tabletica, ali da često masturbirate, jer to pomaže da doživite orgazam, piše cosmopolitan.hr.