Ljubav i seks

ZABORAVITE NA STID! Isprobajte ovih PET EKSPERIMENATA tokom SEKSA, a uživanje će biti zagarantovano!

Ako su vam sve igrice u krevetu dosadile i ne znate na koji drugi način da vratite strast u zajedničku postelju, imamo savet za vas.

19.07.2019. - 18:30h
foto: Depositphotos/IgorVetushko

1. Popis 'prljavih' želja

Većina žena se stidi kada treba da priča o svojim seksualnim fantazijama. Ako se prepoznajete u tome, imamo predlog za vas. Uzmite papir i zapišite sve skrivene želje koje i dalje niste probale u krevetu i sa partnerom bacite kockice. Ko dobije veći broj ima pravo da bira fantaziju sa papira, piše Cosmopolitan.hr.

2. Seks napolju

Ponekad promena okruženja može i te kako biti podsticajna za seks. Zato, zaboravite na udobnost vašeg kreveta i pozovite vašeg partnera malo u prirodu. Naravno, izaberite piknik daleko od očiju drugih, neka u prirodi budete samo vas dvoje. 

3. Dominacija 

Potčinjenost vas često može uzbuditi. Kravata, marama i seksi lisice mogu vam poslužiti kako biste začinili seks. Vi ste u ovoj priči dominantne, a on mora udovoljiti svim vašim željama.

4. Igračke i ostala pomagala

Jedan od predloga za zagrevanje atmosfere pod jorganom svakako je korištenje različitih seks igračaka. Opustite se, sada nije trenutak da budete stidljive. Vreme je da prestanete da se igrate same sa njima i počnete u paru.

5. Igra skrivača 

Stavite svom dragom povez na oči, a vi se sakrijte negde u kući. Čekajte ga, naravno, u nekoj seksi pozi. Ostavite mu sitne tragove, delove odeće, govorite su tihim glasom kako da vas pronađe. Nakon traganja, nagrada će biti i više nego slatka!