Ljubav i seks

REŠENA MISTERIJA O ŽENSKOM ORGAZMU! Ovo su poze u kojima je najlakše doživeti vrhunac!

Ženski orgazam je u društvu oduvek bila velika misterija, jer ga gotovo 75 odsto žena ne doživljava tokom seksa, dok ga 10 odsto nikada nije ni doživelo.
24.01.2018. - 20:00h

Pošto je ova tema mučila ne samo ženski, već i muški pol, stručnjaci su odlučili da se pozabave pozama tokom kojih se orgazam najčešće može doživeti. Njihova studija je izdvojila tri najčešća primera ispitanih žena: 

1. Misionarska poza s podignutim kukovima

"Čitala sam zaista mnogo o pozama koje su najidealnije za orgazam. Čak sam malo eksperimentisala i sa vibratorom. Sva ta saznanja konačno sam mogla da testiram sa svojim novim partnerom. Nikad nisam doživela orgazam tokom seksa, pa smo za početak dali šansu dobroj staroj misionarskoj pozi - ali sa mojim podignutim kukovima. Dignula sam ih poput mosta, i upalilo je! Gotovo uvek postignem orgazam, a doživim ga i kad sam na njemu".

Tifani

2. Obrnuta kaubojka

"Moj dečko je već nakon pet minuta od početka seksa gubio erekciju, zbog čega sam ja imala velikih problema sa postizanjem orgazma. Zanimalo me sve o toj senzaciji o kojoj sam tako mnogo čitala i slušala od strane prijatelja. Naposletku sam otkrila kako moj partner najduže može izdržati u pozi obrnute kaubojke (žena je na muškarcu, ali leđima okrenuta od njegovog lica). Shvatili smo da ako stimuliše moj klitoris dok penetrira, može postići krutost dovoljno dugo dok ja ne postignem vrhunac. Nakon toga, oboje smo postali mnogo prisniji".

Ketrin

3. Na rubu kreveta

"Svoj prvi orgazam doživela sam dok su mi noge visile sa kreveta. Možda izgleda nespretno, ali to je savršeni ugao pod kojim muškarac može stimulisati moju G-tačku. Za ovu pozu su potrebni jaki trbušni mišići, s obzirom na to da pola vaše zadnjice visi sa kreveta".

Marija

Izvor: zivim.hr