Nestao je seks u braku! Ove poze će vam vratiti STRAST u postelju i POVEĆATI vašu INTIMNOST

Kada u braku nastane rutina, među partnerima se izgubi komunikacija i bliskost, a želja za seksom nestane. Da biste spasili odnos sa partnerom, važno je da radite na svim poljima. Postoje poze koje poboljšavaju vašu seksualnu bliskost i vraćaju vam zaljubljenost.

.

Vi ste gore

Kada muškarac leži, a žena je na njemu, u pitanju je poza osetljiva po oba partnera, jer je sama po sebi predviđena za emotivnu intimnost. On mora imati poverenja u vaše odluke, a vi ste potpuno nage i izložene njegovom pogledu. Ova je poza idealna za puno dodirivanja i intimnog maženja.

On vas čvrsto drži

U ovoj pozi muškarac drži ženu kao da je upravo uskočila u njegov zagrljaj. Vaše noge treba da budu obavijene oko njegovog struka, a ruke oko njegovog vrata. Ova poza je pogodna za spore pokrete, strastvene poljupce i romantično ljuljanje. 

Slobodne ruke

Partner sedi na stolici, a vi na njemu okrenute licem u lce i sa stopalima na podu. Ovako ne samo da imate kontakt licem u lice, nego i maksimalan pristup za ljubljenje, šaputanje... I slobodne ruke za dodire gde god poželite.

Prekrstene noge

Ova poza nudi neverojatnu intimnost. Vaš partner sedi sa prekrštenim nogama, a vi mu sedite u krilu obavijenih ruku i nogu oko njega. U toj pozi ćete biti potpuno isprepleteni i imaćete kontakt licem u lice. Potreba za sporim, senzualnim pokretima u ovoj pozi dodaje romantični intenzitet, piše cosmopolitan.hr.

Misionarska poza na nogama

Ako okrenete misionarsku pozu za 90 stepeni da oboje ljudi stoji, dobićete položaj za intenzivan seks sa kontaktom celog tela. Mišići će ulagati dodatan napor da biste ostali u stojećem položaju. Čak i ako postoji zid ili nešto drugo na što se žena oslanja, partneri fizički zavise jedan od drugog.

Pratite nas i na Viber-u!