Do sada ih garant niste probale, ali ovi TRIKOVI dok ste vi GORE čine seks još uzbudljivijim!

Kada biste imale priliku da proglasite neku seks pozu najboljom, znamo da biste krunu stavile na glavu pozi u kojoj ste vi gore. Jesmo li pogodili? Ok, možda vam u nekom trenutku više odgovara neka druga, ali kada ste gore, kada kontroliše situaciju, orgazam je skoro pa zagarantovan. Moć je seksi, a ova poza vam daje svu moć u seksu.

.

Zato, treba da znate da postoje dodatni trkovi koji vam mogu poboljšati seks kada ste u kaubojskoj pozi. Probajte ih sa partnerom već danas:

Igrajte se grudima 

Možda to do sada niste znale, ali vaše grudi i bradavice su vaše najveće erogene zone! Masirajte ih, dodirujte, radite im šta god vam godi.

Spuštajte se polako 

Ako želite da kontrolišete svaki ugao, dubinu i snagu prodora, najbolje je da se polako spuštate kao da idete u čučanj. To će vam omogućiti najdublje moguće prodiranje.

Skupite noge 

Kada su vam noge skupljene, to dodatno pritiska mišiće vagine, pružajući vam veću priliku da dostignete vrhunac.

Stimulacija rukom 

Ovo je stari trik, ali odličan. Dok vam je jedna ruka na grudima, ili na njegovoj potkolenici, drugom možete stimulisati klitoris dodirujući unutrašnjost svojih prepona. Vašem dragom neće smetati što je na trenutak otišao u drugi plan, dok god oboje uživate u pogledu, piše cosmopolitan.hr.

Lezite na njegove grudi 

Trljanje grudima? Plus, vagina će imati savršen ugao za stimulaciju vašeg klitorisa. Obavezno isprobajte ovo!

Pratite nas i na Viberu!