Posle 20 godina braka SEKS je i dalje FANTASTIČAN! Ovaj par otkriva KAKO...

Na početku svake veze seks je češći, inztenzivniji i strastveniji, ali već kada partneri zađu u ozbiljne godine, naviknu se da strast polako napušta spavaću sobu a partner vam postane najbolji prijatelj. Međutim, ovaj scenario vas ne može zadesiti ako vi to ne želite i ako se istinski borite da sačuvate strast. Jedan par je uspeo i za “Men’s Health” ispričao kako se njegov odnos sa suprugom i posle 20 godina nije promenio.

.

Otkrili smo seksi igračke

Kada smo "otkrili" seksi igračke, naš seksualni život se dosta promenio. Opet je postalo zabavno, a odlučili smo da izađemo iz naše zone sigurnosti.

Oslanjamo se jedno na drugo

U svim situacijama, imamo jedno drugo za podršku. Verovatno je to jedan od uzroka zbog kojeg smo i nakon toliko vremena intimni.

Seksi pitanja

Strasti u spavaćoj sobi održavamo postavljajući seksi pitanja poput onih hoćemo li se seksati negde van spavaće sobe, kakav seksi donji veš ćemo da obučemo i sl.

Intimnost nije samo seks

Kad druga strana naporno radi, poljubac u obraz ili malo pomoći oko obaveza svakako će dobro doći. Ali uz poljubac ili zagrljaj, to će učiniti čudo za vašu vezu.

Pratite nas i na Viber-u!

Igrajte uloge

Možete se "vratiti" u doba studentskih dana, postati ljubavnik ili medicinska sestra... Začinite stvari ulogama, savetuje vecernji.hr.

Mali znakovi pažnje

Ne treba to da budu veliki pokloni koji zahtevaju neki veći trošak. Nema opravdanja jer i mali znakovi pažnje imaju veliki uticaj na odnos.

Predigru započnite van sobe

Obično se predigra započinje u spavaćoj sobi i traje kratko. Začinite stvari i predigru započnite u kuhinji, u autu na putu s posla i sl.