Sprovedeno najnovije istraživanje! SEKS morate ČEŠĆE upražnjavati, inače...

Shvatite ozbiljno ovo saznanje!

.

Mnogi bi rekli da ste histerični i pesimistični, ali ako se od ranog jutra ponašate nervozno, palite cigaretu za cigaretom, iznervira vas svaka sitnica… To ne znači da ste mrzovoljne, već da vam fali seks!

Nedavno su objavili rezultate najnovijeg istraživanja stručnjaka o posledicama koje nastaju kod žena u slučaju manjka seksa. Pa da vidimo…

Nisko samopouzdanje

Čak i ako je žena dugo u braku i veoma je privlačna, nedostatak redovnog seksa može da uništi njeno samopuzdanje. Seks pomaže u borbi sa niskim samopoštovanjem, jer se tokom seksualnog odnosa žena oseća poželjnom i seksepilnom.

Razvoj akni i drugi problemi sa kožom

Nedostatak seksa se može videti na licu. Činjenica je da koža izgleda mnogo lepše i sjajnije ako žena ima redovan seksualni život. To je zato što seks stimuliše kolagen, koji omogućava koži da izgleda mlađe i bolje. Ako je seks odsutan, koža počinje da bledi, pojavljuju se bore i bubuljice.

Loše raspoloženje i depresija

Nije tajna da je zadovoljna žena srećna žena. Seksolozi neprestano govore da je dobro raspoloženje blisko povezano sa intimnošću i to ne možete da osporite. Kada nema seksa, zbog odsustva serotonina, koji se proizvodi tokom orgazma, žena postaje sve napetija, i javlja se depresija, piše zenskimagazin.rs.

Smanjen imunitet

Studije su pokazale da ljudi koji najmanje dva puta nedeljno imaju seks, imaju imunitet 30 odsto jači od onih koji ga nemaju. Pored toga, česti intimni odnosi mogu sprečiti i virusne infekcije.

Povećan rizik od oboljenja

Kada je seks odsutan, zbog stagnacije krvnih manifestacija, mnoge žene imaju probleme sa karličnim organima. Zbog toga postoji rizik od pojave i razvoja bolesti mlečnih žlezda ili cista i tumora na jajnicima.