Uz ove savete ne samo da ćete stalno doživljavati ORGAZME, već će i oni DUŽE trajati!

Seks može biti vrhunski iako niste doživeli orgazam. Međutim, ako ga sve češće ne doživljavate, možda je vreme da poradite na svom seksualnom životu. Koliko god da vas uzbuđuju dodiri, poljupci, prirodno je da vam fali jak orgazam.

.

Uz ove savete seks će vam biti nikad bolji!

Kegelove vežbe

Verovatno znaš o čemu se radi. Ove vežbe jačaju dno karlice, a uključuju stiskanje pubokoksigealnog mišića i njegovo zadržavanje do tri sekunde. Radnju možete ponavljati koliko god žeite, sve dok između ponavljanja postoji mali razmak. Kegelove vežbe će vam poboljšati seks, ali i orgazam.  

“Snažniji mišići karlice utiču i na snagu kontrakcije tokom orgazma, što znači da će sam užitak trajati duže”, objasnila je dr Holi Ričmond. 

Ne razmišljajte o tome

Pazite da, od prevelike želje za jakim i dugim vrhuncem, ne blokirate svoj mozak. Možda vi to želite i forsirate, a rezultat može biti upravo suprotan. 

"Način na koji će vaši orgazmi trajati duže je da u potpunosti zaboravite na svoju glavu i posvetiš se telu. Ako mislite o tome, u startu ste napravili grešku! Umesto razmišljanja, posvetite se razvijanju svojih osećanja", rekla je Holi.

Pratite nas i na Viberu!

Igrajte se temperaturom

“Koristi lubrikant koji greje ili hladne ruke kako biste odložile doživljavanje vrhunca”, rekla je seksolog Ket Van Kirk. Ideja s hlađenjem i grejanjem tela je osim toga odlična jer ćeš telo ohladiti taman kad mu je temperatura porasla.

Fokusirajte se na važne delove

“Fokusiraj se na sva područja svog tela i vagine”, rekla je Ket. Nemojte zanemariti i područje oko klitorisa koje je jednako važno.

Poenta je samo da o tome previše ne razmišljate, piše popsugar/net.hr.