Sve je pre PRŠTALO OD STRASTI, a sada... Raskid je blizu, ako vam se u KREVETU dešavaju neke od sledećih situacija

Ne morate da budete dugo u vezi da bi vam seks bio sve lošiji. Možda jednostavno niste kompatibilni u krevetu, ali se sa tim još uvek niste pomirili. U nastavku vam predočavamo znake koji pokazuju da u vašoj vezi nešto nije u redu i da je moguće da će uskoro pući.

.

U seksu više nema spontanosti

Ako seks pređe u rutinu, a sve manje ima lepih reči, seksi pokreta i dodira, jasno je da nešto nedostaje. U slučaju da ne radite na tome, problem može postati sve veći, a rasked neminovan.

Ne trudite se i nemate omiljenu pozu

Ako ne improvizujete i ne istražujete poze koje vam pružaju zadovoljstvo, jasno je da niko od vas ne uživa, piše besnopile.rs. Odnosno, da imate seks radi postizanja orgazma.

Ne možete da uskladite ritam

Ponekad vam se čini da idete u dobrom pravcu, ali ipak nešto nedostaje… Jednostavno u nekim trenucima ste veoma sinhronizovani, a zatim neko od vas dvoje izgubi ritam.

Seks samo za bitne datume

Bitni datumi, vikend, praznici, rođendani… Ponekad parovi vode ljubav onim danima kada se to očekuje od njih. Dakle kada “moraju”, a to opet govori da imate problem u vezi.

Nemate potrebu za seksom u isto vreme

Kada ste vi raspoloženi za igre pod ćebetom, njega boli glava ili jednostavno ne može.

Libido vam je neusklađen

Dok biste vi rado imali seks svakoga dana, njemu je sasvim dovoljno jednom u dve nedelje.

Stalno upoređujete vaš seksualni život sa drugim ljudima

Ako često ispitujete prijateljice, i upoređujete njihov i svoj seksualni život, znajte da nešto tu ne funkcioniše najbolje.

Pratite nas i na Viberu!