Jesu NETIPIČNI, ali ako želite da pojačate STRAST u spavaćoj sobi, ovo su TRIKOVI koje morate probati!

Svesni ste da se ženski orgazam ređe postiže od muškog, ali važno je da takođe budete svesni da se on ne mora doživeti samo u vaginalnom području. Orgazam se postiže i po celom telu. Istraživanje objavljeno u časopisu “Archives of Sexual Behavior” da je to moguće uz pomoć sledećih trikova:

.

Seksi misli

Pre nego što krenete u seksi misiju počnite da je zamišljate. Zatvorite oči i mislite na onaj intenzivan osećaj kada se vrhunac bliži, kao da se upravo ovog trenutka širi vašim telom. Istraživanje je pokazalo da, kada zamislimo taj osećaj, naš mozak zapravo proizvodi fizički odgovor na to. Još samo da vas on dodirne i poludećete od zadovoljstva!

Neka vas dodiruje po celom telu, osim…

U prvih nekoliko minuta predigre, neka njegove ruke i jezik budu dalje od glavnih erogenih zona, kao što su grudi i klitoris. Neka istražuje ostale delove vašeg tela nežnim dodirima i poljupcima. To će probuditi nervne završetke u ostalim područjima pa kada na kraju stignete do orgazma, on će se proširiti na celo vaše telo, objašnjava cosmopolitan.hr.

Aktivni mišići

Mislimo na one vaginalne, naravno. U trenutku kada ste već toliko uzbuđene da vam je potreban minimum stimulacije da vas baci preko ruba zadovoljstva, počnite stiskati svoje vaginalne mišiće. Dakle, u stanju koje prethodi orgazmu, stisnite ih nekoliko puta na nekoliko sekundi, a trnci će strujati u donjem delu stomaka. Kada više ne budete mogle izdržati, opustite se i prepustite.