Seksting: Pet poruka koje nikada ne bi trebalo da joj pošaljete

Uzbudljiv seksting može da uzburka strasti na početku zabavljanja ili u dugoj vezi. Međutim, ukoliko načinite pogrešan korak, sve pada u vodu. Klinički psiholozi i seksolozi otkrili su kako možete da izbegnete poruke zbog kojih ćete se kasnije pokajati.

.

FOTKE INTIMNIH DELOVA TELA...

Nikad nemojte da joj šaljete fotku svog penisa osim ako ona zatraži. Mada, i to je bolje uživo nego da joj šaljete fotku.

...ILI BILO KOG DRUGOG DELA TELA

"Eksplicitne fotografije raznih delova tela ne daju puno prostora za maštu i povećavaju očekivanje od partnera pre fizičkog susreta", kaže Filip Ruter profesor sa Vajdener Univerziteta... Umesto fotografija koristite razne emotikone koji će vaše emocije i osećanja mnogo bolje opisati od fotografija.

PREVIŠE EKSPLICITNI OPISI

Nemojte da se zalećete previše eksplicitnim sadržajem poruka, već ostavite nešto i mističnim i nedorečenim. 

PREVIŠE NAGOVEŠTAJA

Izbegavajte određene aluzije da ne biste zbunili osobu kojoj šaljete poruku, pogotovo ako ste u dužoj vezi. Tu pre svega mislimo na priču o proširenju porodice kroz pomalo nekonvencionalan govor.

NEJASNE IZJAVE

Kada govorimo o sekstingu potrebno je da pokažete intenzitet i požudu prema osobi kojoj šaljete poruku. Nije potrebno da pokažete požudu prema određenom delu njenog tela, već da joj date do znanja da želite nju i ništa više od toga. Budite inspirativni i uvek se držite džentlmenskih manira.

Izvor: Men's Health