Sa partnerom vam je seks dobar, ali ne i vrhunski! Evo kako da to postane!

Šta morate posedovati da biste sa partnerom imali najbolji seks ikada? Pazite, ovde konkretno nije reč o vašim ili njegovim osobinama, već o onom apstraktnom što čini vaš odnos.

.

"Dobar seks" je vrlo teško definisati – u krajnjoj liniji, svako voli nešto drugačije. Doduše, postoje neke stvari koje su neophodne kako bi igre među partnerima donele bezgraničnu zabavu i zadovoljstvo.

Ljubav prema sebi 

Potpuno se možeš opustiti jedino ako se dobro osećaš u svojoj koži. Onda ne moraš razmišljati kako izgledaš, jesi li dovoljno mršava, popunjena, sprećna, glasna, maštovita… Osobe pune samopouzdanja i zadovoljne same sobom jedine su koje mogu odbaciti sve kočnice i prepreke te se bez grča prepustiti istinskom užitku u krevetu. 

Orgazam nije važan 

Dobar seks definiše se zajedništvom, jedinstvom, celinom, a ne vrhuncem na kraju priče. Dakle, seks može i te kako biti vruć i zadovoljavajući – i kad ne kulminira orgazmom. Ako si toga svesna, kao i tvoj partner, onda manje osećate pritisak i očekivanja, pa možda, zapravo vas iznenadi lakoća postizanja orgazma.

Pratite nas i na Viberu!

Sklad 

Postoje ljudi koji jednostavno nisu kompatibilni. Naravno da se na tome može raditi, ali ponekad jednostavno ne ide. Ako oboje to zaključite nakon nebrojenih pokušaja, nemoj biti previše razočarana.

Poverenje 

Svejedno je da li se radi o partneru sa kojim si dve godine u vezi ili o vrućem seksu za jednu noć, važno je međusobno poverenje. Kako biste se u potpunosti opustili, morate da verujete jedno drugome i dobro se osećati s njim. Tada je sve moguće. 

Hrabrost 

Kako bi se potpuno seksualno oslobodila, trebalo bi da da budeš dovoljno hrabra da kažeš i radiš sve što ti je na umu. Ko to ne može, ko ima kočnice u sebi i ne želi se otvoriti – u početku makar razgovarati o svojim željama i prohtevima – nikad neće biti u stanju u potpunosti ostvariti svoje seksualne maštarije, piše miss7.24sata.hr.