Ovaj par doživljava ORGAZME koji traju i po 18 SATI, a sada vam otkrivaju KAKO...

Melani i Skot MekKlur naizgled izgledaju kao običan par iz Teksasa. Slika o njima se skroz promenila kada su odlučili da u medijima priznaju kako funkcioniše njihov seksualni život. I ne, nije dosadan!

.

Zamislite, oni mogu doživeti orgazam samo zagrljajem koji može trajati satima. Njihov najduži vrhunac trajao 18 sati, a sada otkrivaju u čemu  je tajna.

Izgleda u tantri!

"Praktikovanjem tantre, Melani i ja možemo dostići uzvišena orgazmička stanja - kroz disanje, grljenje i diranje, kao i kroz seks", kaže 47-godišnji Skot.

After teaching at the U.K. Tantra Festival we ran down to the LBC radio station and did a talk on Tantric sex with their sex talk radio show !

A post shared by Ecstatic Hearts Tantra (@ecstaticheartstantra) on

.

Čak i zvukovi, ukusi i vibracije zemlje mogu ih dovesti do ekstaze. I, što je najzanimljivije, Skot, koji je praktikovanje tantre započeo jer je tako hteo da reši problem prerane ejakulacije, u čemu je očito uspeo, kaže da svi mi ovo uz malo vežbe možemo postići. 

U braku su osam godina i očigledno im je zabavno!

"Otkako smo Skot i ja otvorili srca, ja redovno, svaki mesec postignem bar osmosatni orgazam. Prvo smo mislili da smo mutanti, ali smo kasnije ustanovili da naš recept srećnog seksualnog života možemo podeliti i sa drugima”, priča 33-godišnja Melanija.

.

SAVETI:

1. Proizvodite zvukove: Tako dajete sebi mogućnost da se otvorite, izrazite i oslobodite svoju moć. Dokazano je da stvaranje zvukova tokom seksa pojačava orgazam. 

2. Dišite duboko: Tako ćete produžiti orgazam. 

3. Vizualizirajte: Vizualizirajte svoju seksualnu energiju koja vam u trenutku orgazma prolazi kroz telo. Nemojte da vam je ejakulacija jedini cilj. 

Pratite nas i na Viberu!

Izvor: miss7.24sata.hr