Godinama ste u vezi i seks vam je jako loš? Ovo su SAVETI kako da u krevetu postignete VATROMET!

Sada je na intenetu lako pronaći detaljne opise najprikladnijih poza ili savete kako poboljšati tehnike prilikom vođenja ljubavi. Ali šta treba učiniti kako bi, na primer, dobili intezivniji i bolji orgazam? Evo odgovora seksologa o tome kako postupati u takvim slučajevima.

foto: Depositphotos/ DmitryPoch
foto: Depositphotos/ DmitryPoch
.

Ljubljenje

"Tako je jednostavno i tako važno... Poljubite svog partnera kada napusti kuću ujutro i dođe uveče. Studije ubedljivo dokazuju da je ovo, zajedno sa poljupcima tokom noći, veoma korisno za odnose. To je odličan način da se osećate povezano i budite bliže jedno drugom."

Posetite seksi šop

"Jedan od najboljih načina za podsticanje seksualnog života je kupiti nešto novo. Ovo ne samo da donosi razne užitke i uzbuđenje, već budi radoznalost i ispunjava seksualni život novim značenjem. Posetite zajedno seksi šop i odaberite „igračku“ sa kojom ćete otkriti nova uzbuđenja."

Masturbacija

"Imati partnera ne sprečava vas za samozadovoljavanjem. Masturbacija je korisna za zdravlje, raspoloženje i ugodan osećaj. Uživajte u svom telu i otkrijte nove erogene zone", piše zenskimagazin.rs.

Održavajte red u stanu

"Sjajno je kada je prostor očišćen, stvari se ne nalaze svuda oko vas i ništa vam ne odvlači pažnju. Nakon čišćenja isključite televizor, računar, zvuk telefona i isključite sat kako ne biste videli koliko je sati. Ovo pomaže da se fokusiramo na razvoj endorfina. "

Ne fokusirajte se na svoj orgazam

"Seks nije samo orgazam. Možete se samo grliti, maziti ili uživati sa partnerom u senzualnoj masaži. Pokušajte da koristite njegovo telo za svoje zadovoljstvo!"