Frajeri obožavaju opasnice: Ovako ga startuj i gotov je za 5 minuta!

Napolju ste i bacili ste oko na zgodnog frajera? Priđite mu, on naprosto žudi za time!

.

Naime, nedavna anketa koju je proveo časopis “Men’s Health” pokazuje da 55 odsto muškaraca obožava kada žene naprave prvi korak.

“Muškarci su isti kao i žene, podjednako žele da se osećaju privlačnim i poželjnim”, objašnjava Metju Husej, stručnjak za veze i autor knjige “Ulovite svog frajera”.

No, kako biste imali savršen start, ili barem onaj manje neprijatan, potrebno je znati i neka osnovna pravila. Husej objašnjava: “Pogledajte ga. Prvi pogled neka traje svega pola sekunde i neka mu jednostavno da do znanja da ga primećujete. Drugi pogled koji mu uputite popratite smeškom”.

Kada ste uspostavili kontakt, vreme je da preuzmete inicijativu i signalizirate mu da dođe do vas. To možete učiniti elegantnom i zavodljivom gestom rukom, a kada stigne do vas, zamolite ga za uslugu. To može biti nešto tipa: “Možeš li mi pridržati jaknu dok prijateljicama nosim piće?”

Nije na odmet niti dati mu kompliment. Nakon što ćaskate par minuta, vreme je da privedete druženje kraju i ostavite mu svoj broj telefona – i to je to! Uvukli ste mu se pod kožu.

Naravno, ako za vreme udvaranja primetite da nije zainteresovan jer daje kratke i odsutne odgovore ili je hladan, vreme je da ga nežno odbijete, a to možete učiniti jednostavnim izjavama poput: “Bilo je super pričati s tobom, ali upravo sam videla starog prijatelja pa idem do njega”.

Naravno, neće vam uspeti svaki put jer nije svako za vas, no ovaj jednostavan pristup sigurno će osvojiti onog pravog.

Izvor: magazin.net/besnopile.rs