Ovako izgleda prava SEKS BOGINJA! Kako da on "izgori" i odmah poželi da završite u krevetu!

Šeron Stoun je izjavila da muškarci u određenim trenucima razmišljaju o mnogo važnijim stvarima od celulita i viška kilograma. Na „određene trenutke“ mislila je na seks. Zato, važno je da svom dragom budete privlačne i seksepilne, sa ili bez viška kilograma.

.

Koketirajte, smeškajte se i zavedite ga, ali ostavite na ledu. Pokažite muškarcu da ste zainteresovani, ali nemojte se odmah predavati njegovim čarima. Igrajte se. Pustite da vam haljina sklizne i otkrije leđa, dajte mu do znanja da ne nosite donje rublje, a onda nestanite na trenutak, pa se vratite.

Neka sedne na krevet i zabranite mu da vas dira. Skidajte se polako i izazovno i uživajte u njegovoj nemoći. Na vama je da odlučite kada će moći da vam se pridruži.

Muškarci su vizuelni tipovi, vole da vide lepu ženu u izazovnom donjem rublju stoga im to priuštite.

Stanite ispred ogledala i skidajte se polako te se s vremena okrenite i pogledajte ga u oči. Ukoliko ste sramežljivi okrenite leđa ogledalu i učinite to samo pred njim, ogledalo će učiniti ostatak.

Otkrijte njegove erogene zone. Upotrebite tehnike lizanja, ljubljenja i grickanja i osluškujte njegove reakcije. Krenite od vrata, posvetite pažnju bradavicama, zaustavite se na unutrašnjosti bedara. Mnoga mesta na njegovom telu su erogene zone koje treba istražiti.

Pokažite mu put do delova tela po kojima želite da vas dodiruje. Recite mu to jasno i glasno, muškarac će vam biti zahvalan.

Ukoliko spadate u grupu sramežljivijih žena, učinite to uz pomoć glasnijeg uzdaha ili mu tiho šapnite “Volim kada me diraš ovde” kada rukom ili jezikom dotakne pravi deo.

Ne zaboravite na komplimente. Muškarci vole da čuju da su najbolji ljubavnici na svetu i da vas niko nikada nije tako dodirivao. Nagradite ga rečima ili uzdasima svaki put kada dotakne pravo mesto.

Pokažite inicijativu, dovoljan je pogled ili dodir i nećete morati dugo da čekate, piše besnopile.rs.

Pratite nas i na Viberu!