Ako želiš da pridobiješ bivšeg dečka preko poruka, uradi sledeće... Sigurno "pali"!

Ako niste prebolele bivšeg momka i želite da ga vratite, i što je najvažnije ako mislite da je to pametna odluka, najbolji način je da ga putem poruka ponovo zainteresujete, jer verovatno je da nećete imati priliku uživo da ga vidite.

.

Pratite nas i na Viberu!

Prvo, važno je da razgraničite šta je važno da mu kažete, a šta nikako ne bi smele!

FAZA 1 - Primeri prve komunikacije:

“Upravo sam naletela na na one fotke iz automata, kad smo se slikali u tržnom centru, pa sam te se setila. Kako smo samo smešno ispali. Nadam se da je kod tebe sve ok.”

Na ovaj način mu dajete mogućnost da on započne konverzaciju sa vama.

FAZA 2. – Izazovite pozitivna osećanja

Ukoliko prva faza prođe kako treba i kontakt je ponovo ostvaren, prelazite na lagano buđenje lepih uspomena i pozitivnih osećanja:

“Je l’ se sećaš kad si me vozio u kolicima iz supermarketa po parkingu, a ona žena sa dvoje dece nas gledala i krstila se? Kad je krenuo čuvar ka nama, a mi u šturu preko ograde. Boleo me je stomak od smeha posle.”

Cilj je da “pokreneš film” pred njegovim očima i izazoveš osećaj topline u srcu.

FAZA 3. – Dajte mu do znanja da može računati na vas

“Znam da si pod stresom zbog ispita, ali veruj mi da će sve biti kako treba. Ima da položiš, znam te. Evo pustiću vodu na slavini, samo javni kad je gotovo da ne napravim poplavu :)”

Ovakve poruke mu govore da ste uz njega, da ste na njegovoj strani i da može upravo vama da se obrati ako mu nešto treba.

Jednom kada pređete barijeru ćutanja i komunikacija ponovo počne da teče normalno i spontano, na dobrom ste putu da se on ponovo zaljubi u vas. Jedino je bitno da ništa ne forsiraš i da ne sumnjate da u njemu i dalje tinjaju emocije prema vama.

P.S. Podrazumeva se da ni u kom slučaju ne smete da mu šaljete poruke pijane, ni kad ste pod stresom. Imajte na umu plan akcije koji ste zacrtala i držite ga se bez odstupanja.

Izvor: besnopile.rs/howtogetaguytowantyou.com