10 stvari koje muškarci žele da ŽENE ZNAJU o SEKSU

Muškarcima bi bilo draže da žene otvoreno kažu šta vole u seksu, a ne da moraju nagađati, da češće iniciraju seks, ali i da se ne opterećuju svojim izgledom.

.

Pratite nas i na Viberu!

1. I muškarcima je seks način izražavanja ljubavi i bliskosti, a u dužim vezama često zamenjuje i same reči "volim te".

2. Ako ona odbije seks, muškarac se oseća potpuno nepoželjno, zbog čega treba pažljivo birati reči u takvim situacijama.

3. "Seksualni sastav" muškaraca je jednostavan, dok je on kod žene komplikovan i bilo bi lakše da ona ume da kaže šta tačno želi, umesto što muškarac mora da joj "čita misli". 

4. Samo zato što žele isprobati nove stvari u seksu, to ne znači da partnerki više niste privlačni, već žudi za raznolikošću i ostvarenjem fantazija.

5. Muškarci su vizualna stvorenja i preko 90 odsto njih uživa u pornografiji. Takav način seksualnog užitka ne povezuju sa partnerkom ili ljubavlju koju osećaju prema njoj.

6. Žene previše brinu oko izgleda svog tela, a što se više opterećuju to više i muške pažnje privlače na to. 

7. Ne postoji ništa više seksi od žene koja zrači samopouzdanjem. Muškarcima se nikad neće dopasti žena koja ne veruje u sebe ili ne voli sebe. 

8. Muškarci žele redovan seks i žele znati tačan razlog zbog čega on nije moguć. Ako je reč samo o fazi ili određenom uzroku toga, oni žele da li znaju kada će ta faza prestati.

9. Pasivnost u seksu većina muškaraca tumači kao nezainteresiranost te uvijek preferiraju aktivnu ljubavnicu od one pasivne.

10. Otkrivanje fantazija žene za muškarce nije sramotno, već uzbudljiv način da dožive partnerku u drugom smislu.

Izvor: 24sata.hr