Pet saveta kako da sebi i svom muškarcu postanete još seksepilnije i privlačnije!

Glavni problem u krevetu je (ne)postizanje orgazma i to najčešće ženskog. Mnogi se time opterećuju, ni ne shvatajući da je za seksepil, privlačnost i uspeh u seksu potrebno ipak nešto drugo.

.

Pratite nas i na Viberu!

Premalo se fokusiramo na ljubljenje i maženje, a previše na orgazme. Srećom, seksolozi savetuju kako da poboljšate seksualni život i da uvek svom partneru budete privlačne.

Ljubite se

Svako jutro poljubite svog supruga pre nego što odete na posao, kao i pred spavanje. Neka istraživanja su pokazala da ova je praksa korisna za bilo koji odnos, kada želite da održite nežnost u nedostatku vremena. Ljubljenje čuva intimnost i održava strast u spavaćoj sobi, tvrdi seksolog Jon K.Fulbrajt.

Uvedite seksualne igračke

Sama spoznaja da je na red došlo nešto novo, dodatno uzbuđuje.

Same se zadovoljavajte

Ne zaboravite da masturbirate čak i kada sa partnerom imate redovan seks. Dobro je za zdravlje, popravlja raspoloženje i jednostavno je prijatno.

Ne fokusirajte se samo na orgazam

Nije sve u orgazmu. Uvek ste pod pritiskom kako u krevetu uvek treba da briljirate, zapravo je najvažniji intiman kontakt sa partnerom i ovaj put nije reč o seksu! Priredite mu seks masažu, grlite se ili se samo ljubite u krevetu i to će ga znatno zainteresovati za vas. Nikada mu ne možete postati neprivlačni. Naravno da ovakve intimne aktivnosti vode do intenzivnog seksa, ali čak i one same potpuno zadovoljavaju.

Seks mora biti važan

Moć orgazma je neverovatna, kao i potreba tela za njim. Zato je važno da vam seks bude jedan od prioriteta. Ako u braku seks nemate ni jednom nedeljno, onda ste u problemu!

Izvor: net.hr